سلام دوستان نميدونم اين سوال بايد اينجا مطرح كنم يا نه؟خلاصه ببخشيد اگه جاش اينجا نيست ميخوام بدونم راهي هست كه بشه موهاي خشك و فر نرم كرد طوري كه حالت پذيز بشه ؟؟
Printable View
سلام دوستان نميدونم اين سوال بايد اينجا مطرح كنم يا نه؟خلاصه ببخشيد اگه جاش اينجا نيست ميخوام بدونم راهي هست كه بشه موهاي خشك و فر نرم كرد طوري كه حالت پذيز بشه ؟؟
یه سری نرم کننده و صاف کننده الان استفاده میشه توی آرایشگاه ها گه معروف ترینشون glat هست که موهارو کاملا صاف میکنه برای چند ماه بعد دوباره باید استفاده کرد . من شنیدم عوارض داره و مصرف زیادش باعث ریزش مو میشه .
استفاده از اینها برای مو ضرر نداره؟
درود...نقل قول:
موي خشك با موي فر با هم كاملا فرق مي كنند....
متاسفانه آرابشگاه ها _ خصوصا تو ايران_ دست به كارهايي مي زنن و از موادي استفاده مي كنن كه در بسياري مواقع عوارض كوتاه يا بلند مدت غير قابل جبراني ايجاد مي كنه ...
حالت موي شما به صورت ژنتيكي تعيين ميشه و هيچ ماده اي وجود نداره كه بتونه به طور دائم ظاهرش رو عوض كنه...موادي كه به قول معروف تو آرايشگاه ها استفاده ميشن اكثر غير قابل اعتماد و غير استاندارد هستن...ولي به هر حال اگر از چنين موادي استفاده كرديد _ كه توصيه نميشه _ سعي كنيد به پوست سر و ريشه موها به هيچ وجه نرسه....
اميدوارم روزي كسي از مسئولين اين جرات و همت رو داشته باشه كه جلوي كارهاي نادرست و باورهاي غلطي رو كه آرايشگاههاي زنانه ايراني دارن رواج مي دن بگيره ....
اگر به ريشه مو و يا پوست سر برسه احتمال ضررش زياده ....نقل قول:
چسب مو برای مو ضرر نداره؟
ژل چطور؟
اتو مو چی؟
ريختن مو و كچل شدن ارثي است و ربطي به اتو / ژل و ... نداره...
------------
براي صاف كردن شما بايد بذاريد موي تان بسيار بلند شود حتي اگر فر و وز هم مي خوره بايد فقط بزاريد بلند شود مثلا براي مدل دادن ( فشن)موي شما بايد 15-20 سانت باشه سپس با استفاده از اتو آن را تا جايي كه امكان داره صاف كرده و از واكس نيترو و كي تافت براي براق كنندگي استفاده مي شود...
پس کچلی ارسیست؟نقل قول:
یعنی ربطی به اینا نداره؟؟؟
بله درسته..
اگر پدر یا مادر شما موهاشون کم پشت باشه یا خشک باشه موی شما هم همانگونه خواهد شد..
این ژل ها و غیره شاید فقط کمی باعث ریزش موی شما بشه که خیلی خیلی کمه ........
در مورد glat هم حرف زیاده یکسری ها میگن مو می ریزه که درست هم می گن ولی شما باید بعد از گلت برای اینکه موهایتان نریزه از تقویت کننده های مو استفاده کنید ..
اما بهترین راه برای داشتن موی صاف استفاده مداوم از اتو و Wax Nitro می باشد. این واکس حاوی چسب و ژل بسیاری قوی می باشد که باعث حالت گرفتن و سفت شدن موی شما می شود بگونه ای که اصلا موی شما دیگر حرکت نمی کند.
شامپوهای نرم کننده ای که این روزها موجود می باشد اسمشان فقط نرم کننده و فقط باعث ریز موهایتان می شود پس توصیه می شود اصلا از آن ها استفاده نکنید بهترین نوع شامپو Crystal می باشد که واقعا فوق العاده البته Head & Shoulders هم بد نیست ولی به پای کریستال نمی رسه . بعد از حمام هم موهیتان را خشک کنید البته کمی مرطوب باشه بعد با سشوار آن را حالت دهید و خشک کنید سپس از اتو استفاده کنید و مدل دلخواه کنید حالت دهید استفاده مداوم از اتو می تونه موی های شما را صاف تر از قبل کنه ..من خودم دارم موهام رو بلند می کنم همانطور که گفتم موهای شما باید حدود 15 تا 20 سانت باشه اونوقت همانطور که در پست های بالا گفتم آن را صاف کنید یادتان باشد به آرایشگاهی هم که می روید بگید موهایتان را خرد کند و برای رشد سریع آن 1 روز در میان آن را بشویید.
سوالی بود در خدمتم..