من خودم به avant راي مي دم . چون واقعا امکانات جالبي داره و از همه مهم تر از موتور IE استفاده مي کنه چون من عاشق IE هستم
Printable View
من خودم به avant راي مي دم . چون واقعا امکانات جالبي داره و از همه مهم تر از موتور IE استفاده مي کنه چون من عاشق IE هستم
من به Mozilla Firefox رای می دم: امنیت-سرعت-کار کردن آسان و...
البته هنوز از IE7 استفاده نکردم اما فکر نکنم به پای Mozilla Firefox برسه.این رو هم متذکر بشم که IE7 از امکانات Mozilla Firefox
مثل Tabbed Browsing تقلید کرده . همچنین شمار کاربران Mozilla Firefox در حال افزایش می باشد.
در کل بهترینه!
با اینکه اینترنت اکسپلورر خیلی مشکل داره ولی بازم من این مرورگرو قبول دارم چون با بیشتر مرورگرا کار کردم یا
بعضی یاشون فارسی رو ساپورت نمی کنن یا بعضی صفحات رو درست نشون نمیدن یا یه سری مشکلات دیگه
Internet Explorer
firefox,opera8.5
opera يه سري امكانات داره كه كلي سرعتو ميبره بالا فك نمي كنم بهتر از اين دو تا ديگه تو دنيا داشته باشيم
سلام
به نظر من همشون خوبند چون با همشون کار کردم ولی
مثل فایر فوکس نیست اینو من تست کردم باور کنید یه چند مدت باهاش کار کنید دیگه هیچ مروگری رو امتحان
نمی کنید
حق نگهدارتون
shahin666 اینکه شما میگید(بعضی صفحات رو درست نشون نمیدن) مشکل از طراحی سایت یا وب لاگ می باشد!
سلام
من فايرفكس و اپرا را با هيچ چيز عوض نمي كنم. البته فايرفكس با اكستنشن هايي كه روش نصب مي شه حتي از اپرا هم بهتره. اما متاسفانه بايد بگم كه در نظرسنجي اشتباه كردم و فقط به اپرا راي دادم. يعني مي خواستم به هر 2 راي بدم اما اشتباهي فقط اپرا را تيك زدم.
سرعت و امنيت و امكاناتي كه اين 2 دارند قابل وصف نيست.
به امنيت هيچ مرورگري به تنهايي و بدون نصب آنتي ويروس يا فاير وال نميشه اطمينان كرد.
پس ميمونه مسئله كيفيت كه به نظر من Ie بهتر از همه ست.شايد سرعتش كمتر باشه.ولي هيچ وقت به شما ((نه))نميگه.
دوستان در مورد ie مي تونين به آواتوره arashi توجه كنين مطالب بسياري در آن نهانه :laughing:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:wac: :weird: