کمک اضطراری به ویوتی من بدبخت
توروخدا یکی بمن کمک کنه!
من بدبخت تازه ویوتی گرفتم و خواستم توش تم بریزم خبر مرگم که نمیدونم چه بلایی سر گوشی اومد.
تا اونجایی که تصویر سبز میشه رقتم بعد هم دکمه ی بک آپ گرفت رو زدم که دیدم هیچ کدوم از فایلارو نتونست کپی بگیره.بعد نمیدونم چی شد یهویی که دیدم یدونه دیگه پوشه ی LGAPP کنار اون پوشه ی LGAPP که تبدیل به TOTO کرده بودم هست.نمیدونم خودش شد یا خودم کردم هواسم نبود.
درهرحال بدون بک آپ گرفتن گوشی رو دوباره روشن کردم دیدم دوباره سبز شده که فکر کنم بخاطر اون یدونه پوشه ی LGAPP اضافه بود منم نه میخواستم اون پوشه ی اضافه رو پاک کنم چون داخلش چندتا پوشه ی دیگه بود نه بهمین حالت بالا می اومد گوشی گفتم بگیرم اسم یکیشونو عوض کنم.مشکل این بود که نمیدونستم اسم اصلیش چیه! اسم یکی شونو خواستم Rename کنم گفتم چیزی ننویسم و بی اسم بذارم که همینکارم باعث شد یهو تمام پوشه ها و فایلایی که بودن ناپدید بشن.
مطمئنم که پاکشون نکردم و وقتی اون پوشه رو بی اسم کردم اینجوری شد.
الانم که گوشی هنوز بالا نمیاد و من دارم روانی میشم از این گندی که زدم ای لعنت به هرچی تم زهرماری.
با LG pc suite هم نمیتونم به حافظه ی گوشی وصل بشم.
یکی بگه چه خاکی تو سرم بریزم.
اگه کسی بلد نیست و نمیدونه چیکار باید بکنم شماره تلفن کامتلی جایی که از این گوشی سر درمیاره رو میده.البته نمایندگی مازندرانش.
گوشی گارانتی نیست البته.بخدا داره گریم میگیره یه روز گوشی دستم نبود که اینطوری شد