سلام جواب دوستان رو يكي يكي بايد بدم.
اول sahand_loietive
روي خودش فن داره احتياجي به فن ديگه نداره. با يه سرچ ريويو هاي زيادي از اين فن توي اينترنت پيدا ميكني.
اينم يه ريويو كه يكي از بچه هاي همين فرومها گذاشتند. فقط چون اين رم تا 3600 دور فنش قابل تنيظيم هست، ميگن در دور بالا كمي صدا داره
اما در مورد اينكه روي 1366 نصب ميشه يانه اين فن براي اين سوكت ساخته نشده اما روي با يه كليپ مخصوص كه فروشنده داره روي مادربردهاي با اين سوكت سوار ميشه. فقط نصبش كمي سخته. توي ريويو هاي مختلف هم بيشتر از نصب سختش و صداش ايراد گرفته شده وگرنه خيلي خنكه. قيمتش هم حدود 60 تومنه با گارانتي شركت كولينگسيس
رم هم من يه كروشيال توي تستها ديدم اونم بدون هيتسينك با cl9 كه تا 1600 براحتي اور شده بود اما براي اطمينان شما 1333 با cl7 بردار، ولتاژش هم هرچقدر كمتر از 1.65 باشه بهتره. هيتسينك هم داشته باشه باز بهتر مطمئن باش 1600 به راحتي اور ميشه
اما آقاي mhv_kntu
اين نظر من نيست اگه توي سايتهاي كه هر مادربرد تست شده بزنيد مادربردهاي مطرح شده توي اين تاپيك، همه حدود 4 گيگا هرتز رو اور كردند.
اما آقاي d3vil_hsa2w
همه سيستمها يه زماني پيشترفته بودند همين core i7 هم سه چهار سال ديگه به عنوان سيستم اداره جات پيشنهادش ميدند. يه جوري ميگي دانش كه هر كي ندونه فكر ميكنه بايد يه دوره 10 سال توي يه دانشگاه معتبر امريكايي بگذرونه تا فوق تخصص بگيره!
خنك كننده آبي هم از 150 تومن به بالا هست اما براي اين سي پي يو كه هنوز چيز به درد بخوري تو ايران نيومده.
:18::18::18::18::18::18::18::18: نگهداري با آبهاي ايران، مگه قراره آب لوله كشي توش بريزي واي خداي من :18::18::18::18::18::18::2::2::2::2::2: