من یک گوشی دبلیو 300 دارم مدتی است که اس ام اس نمی شه فرستاد یکبار خاموش و روشنش می کنم بعد می فرستم اما دوباره دومی را نمی فرسته مشکلش چیست ؟
Printable View
من یک گوشی دبلیو 300 دارم مدتی است که اس ام اس نمی شه فرستاد یکبار خاموش و روشنش می کنم بعد می فرستم اما دوباره دومی را نمی فرسته مشکلش چیست ؟
شماره دیگه مرکزپیام رو واردکن
اگه به هر کی میفرستی این مشکل وجود داره احتمالاً از service center هست، و یا اینکه ممکنه Inbox یا Sent Message پر شده باشه.
اگر همراه اوله باید بسوزونی تا mci بشه و درست بشه اگر ایرانسل داری شما گوشیتو فلش کن سیم کارت در بیار و دوباره بزن جا مطمئن باش درست میشه!
نقل قول:
نوشته شده توسط Sasuke-7
سلــــــام چطوری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی باید بسوزونیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره داداش محمد والا الان برای منم همینطوره اس ام اسش نمیره ولی برای دوستام که mci شده درسته پس نتیجه اینکه خودمون دستی دستی می بریم بدیم بسوزونن و دو هفته بعدش می گیریم!نقل قول:
من سیم کارت را داخل یک گوشی دیگه گذاشتم درست بود و فرستاد عیب از گوشیه نه سیم کارت حالا چکار کنم
نه عزیز، همونطور که محمدجان گفت، مربوط به سیم کارته...نقل قول:
الان سیم کارت هایی که ir-tci هست، بعضی وقت ها درسته ولی بعضی وقت ها هم خراب.
من از دوستامم پرسیدم، همین مشکل رو دارن. خودم و داداشمم همینطور :13:
اقا شما اگر سیم کارتت همراه اول نیست پس از گوشی خوب گوشی رو فلش کنید درست میشه حتما!نقل قول:
گوشيتو يه بار ريست كلي كن ببين درســـت ميشـــه ولي بايد بدوني كه همه چي تو حافظه گوشي پاك ميشـــه :5:نقل قول: