-
گوشي با 1.000.000 تومان
سلام به همگي
يه گوشي ميخوام بخرم. 1.000.000 تومن هم پول دارم.
البته خودم خيلي حرفهاي نيستم ولي خوب هوس كردم يه گوشي اين مدلي بخرم.
از لحاظ مولتي مديا خوب باشه. با داشتن يه پلير خوب به راحتي بشه باهاش موسيقي گوش كرد.
از يه سيستم عامل خوب بهره ببره.
دوربين زياد مهم نيست در حد 2 مگا پيكسل كافيه.
و .....
-
سلام
خیلی زیاد میخوای هزینه کنی که
اگر PPC میخوای 1.000.000 بدی بد نیست مثلا diamond و ...
ولی میتونی N96 بگیری گوشی خیلی خوبی هم هست
ولی حدود 400 تومان هم میتونی گوشی های زیادی بگیری مثلا N78 یا N81
البته اگر هم که ویندوز موبایل میخوای داشته باشه میتونی گوشی : HTC touch Pro بگیری ولی دوربینش 3.2 هست و فکر میکنم موزیک پلیرشم خوب نباشه
گوشی HTC Touch HD هم هست گوشی خیلی خوبیه ولی قیمت و اینا رو نمیدونم :31:
موفق باشی :40:
-
HTC Touch HD بدون شک با این پول بهترین گزینه هستش ..از ال سیدی عالی و بزرگش(سینما خانگی:27:)لذت ببر و البته امکانات فوق العاده دیگر .....بهترین گزینه ممکن بدون شک
-
-
:40:htc hd بگير.:40:
خودمم ميخوام بگيرم:11:
-
منم اگر اینقدر پول داشتم HTC Touch HD میگرفتم .
-
سلام.............
در مورد سوال اول پیکسون از مولتی مدیای قوی بهره برده
سوال دومتون سیستم عامل خوب ویندوز و سیمبین هستش که با ویندوز من x1 , hd ,omnia رو پیشنهاد میدم و از سیمبین n85 , n96
در مورد دوربین هم براتون مهم نبود.
ولی یکی از گوشی هایی که همه این مشخصاتو داره + یک دوربین خوب نسبت به بقیه اونها i8510 هستش
.......................
-
عنوان تاپیک را که دیدم اومدم بهت پیشنهاد کنم که HTC Touch HD بگیری ولی قبل از من دوستان پیشنهاد کرده بودند ..
بدون شک بهترین و حرفه ای ترین گوشی در حال حاظره همین گوشیه ..با گارانتی یاس : 885000
-
ممنون از همه دوستان
ضمن احترام به عزيزاني كه به غير از HTC Touch HD نظر دادند، ظاهراً همه نظرها به HTC Touch HD معطوف شده.
-
شماها که همه پیشنهاد میدید پاک پی سی بگیره ببینید اصلا خوشش میاد باهاش کار کنه چون من خیلی ها رو دیدم که یکی دو روز بیشتر نتونستند با پاکت پی سی کار کنند
میگه گوشی میخواهم که توی موزیک خوب باشه خوب یه نگاهی به گوشی های سری w سونی اریکسون بزن
حالا قرار نیست که چون یه تومن داره حتما بره اچ دی بخره که....... خود دوستان میدونند که گوشی های پاکت پی سی واسه چیز دیگه ای ساخته شده