سلام دوستان
اين مادربرد خودم رو چه جوري مي شه سوزوند طوري كه گارانتي قبول كنه؟؟؟يه روش بگيد كه صد در صد كار كنه
ممنون
باي
Printable View
سلام دوستان
اين مادربرد خودم رو چه جوري مي شه سوزوند طوري كه گارانتي قبول كنه؟؟؟يه روش بگيد كه صد در صد كار كنه
ممنون
باي
----------------------حذف كردم!!----------------------
سلام
حالت خوبه :ohno:
اول بگو مادر بردت چيه ؟
ببينم كه كدوم گارانتي رو ميخواي ضرر بزني ؟؟؟ :evil: :tongue:
خب مادربردت چیه و چه مدلیه بگو تا برات بگم چجوری بسوزونش در ضمن اگه مینبوردت سالمه اصلا چرا میخوای عوضش کنی
اگه گارانتي سازگار ارقام باشه از اين كارها نكن...
سلام
بهترین راه اینه که over voltage ش کنی.
mainboard رو از case بیآر بیرون، بعد به پایه های گیرنده ی برق که در حالت عادی به power وصل اند، یه voltage زیاد اعمال کن.
نکته ی 1: حواست باشه. ممکنه اون کمپانی ه بپیچونتت و بگه که power ت باعث سوخت mainboard شده و به ما ربطی نداره.
نکته ی 2: گناهش پای خودت. پس فردا نری توی اون دنیا بگی که PATAL منو اغفال کرده بید!!!
خوش باشی،
©م.م.©
سلام دوستان
من براي دو تا مادربرد مي خوام
1-گيگابايت
2-ماتريكس
در ضمن دوست عزيز پاتال جان من تبهرم در زمينه ي اين كاري كه مي گيد زياده ولي نمي شه چون روي يك آيسي سوختگي ظاهري ايجاد مي شه انگار هويه زدي روش بعد فاقد گارنتي هست و ضرر مي كنم
از دوستان تقاضا دارم برنامه اي يا ترفندي براي اين كار معرفي كنيد
اين مادربرد ما به هيچ چيز سازگار نيست نه كارت صدا نه كارت تلويزيون و نه پرينتر اينگار هيچ نمي خواد راه حل اين كار رو بگيد فقط بگيد چه جوري بسوزونمش
ممنون
باي
خوب اگه گارانتي داره برو يه پولي بده ارتقاعش بده
ميگم اينو مي سوزوني بعد گارانتي اونو قبول نمي كنه و پول درست حسابي برا مادر برد بايد بدي
بهترين راه همينه كه گفتم
سلام روياي تلخنقل قول:
نوشته شده توسط valizadeh4
من آخرش گفته بودم راه حل نمي خوام بلكه بگيد چه جوري بسوزونمش من اصلا مي خوام ضرر كنم به من بگيد اين مادربرد لعنتي رو چه جوري بسوزونمش؟؟؟
ممنون
باي
شرمنده که راه حل دادم