-
داستان رویا انتقام نیکس
در سرزمین رویا نیکس و الیسان در کنار هم خوشبخت در حال زندگی هستند. اما جارجار از درون تاریکیها برمیخیزد و ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی داستان رویا انتقام نیکس پروژه ای است که با الهام از بازی سرزمین رویا در حال ساخت میباشد.اما این بازی برخلاف بازی سرزمین رویا داستانی جدید و مراحلی جدید را داراست که علاوه بر این مراحل و داستان جدید از گرافیکی بهتر نسبت به بازی سرزمین رویا بهره برده است.
برای دیدن تصاویر و اطلاعات بیشتر به سایت این بازی مراجعه نمایید
کد:
http://www.df-team.ir
/
-
-
چه باحال شده پویان جان واقعا خسته نباشید ؟!
من هم چیزایی بلدم در هرزمینه ی بازی سازی ولی فعلا سر کارم به همین خاطر کمتر سر می زنم؟
شرمنده ولی خداییش خیلی خوب شده.
موفق و پیروز باشید.
-
انشا الله موفق باشید در زمینه ی افکت صوتی و دوبله هم می توانم کمکتان کنم
-
اینم از تصاویر جدید که نمونه ای از صورتکهای بازی رو نشون میده که هنگام صحبت کردن کاراکترهای بازی به نمایش در میاد امیدوارم خوشتون بیاد ..
دوستانی که خواهان اسپانسر شدن و همکاری در این پروژه هستند به وبسایت و تالار این تیم مراجعه کنند.
کد:
http://www.df-team.ir
با تشکر پویان
-
ببخشید این تاپکیک جایش تو بازی های کامپیوتری است نه هک و ویرایش بازی ها
-
من از چند سال پیش هم چند تا تایپیک بازی که ساختم همش همینجا بوده.. نمیدونم چرا این حرفو میزنید...؟ البته اگه جاش اشتباس جابجاش کنید..
-
نه بابا منظوری نداشتم . شوخی بود .....
-
دوستان گلم قراره این بازی شما رو واقعا سورپرایز کنه..البته زیادم سورپرایز نشدید ایرادی نداره چون خیلی برنامه ها داریم که شمارو سورپرایز کنه ...
اینم تصویری دیگه از باکس لوازم یا کوله لوازم الیسان که در حال حاضر در دست ساخته ...امیدوارم خوشتون بیاد..
-
واقعا تبریک می گم ! ولی مگه این بازی رو شما تهیه نکردید ؟؟ پس چرا فارسی نیست ؟