چنـــــــــــــــــــــــ د روزه که دارم با این سیستم ور میرم ولی مشکلی که دارم هنوز پابرجاست ... چیکار کنـــــــــــــــــــــــ ـــم ؟
سلام خدمت دوستان گلم!
رفقا من یه سیستم مشکل دار دارم (از لحاظ سخت افزاری) به صورتی که باید یه 10-15 دفعه ریستارت کنم تا این لامصب ویندوزش بیاد بالا ... حالا که دیگه این مشکل رو هم که پیدا کردم دیگه شده قوز بالا قوز!
آقا من یه سری مطلب رو تو این تاپیک نوشتم ... مشکلاتی که در ادامه میگم ادامه مطالبیه که تو این تاپیک نوشته شده ... چون به خاطر ویروسه یه تاپیک هم اینجا زدم (با عرض معذرت خدمت اساتید!)
کد:
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=270602
خب ... و حالا ادامه مطلب ...
من مجددا ویندوز رو تغییر دادم ... کاسپرسکی 2009 رو هم نصب کردم کاملا آپدیت کردم ... بهترین تنظیمات رو هم روی اون اعمال کردم ... سیستم رو یه full scan زدم به صورت deep scan! ... نتیجه این شد :
کلی ویروس پیدا کرد مثلا : LSASS.exe که دائما توی فکر میکنم پوشه windows ایجاد میشد و کاسپر پاک می کرد ... نامرد دوباره ایجاد میشد و دوباره کاسپر پاکش میکرد! ... autoplay.exe که توی recycle همه درایوها ایجاد میشد ... + چندتا ویروس خطرناک دیگه که اسمش یادم نمیاد ... همش رو پاک کرد ... یه چند باری که کام رو ریست کردم ... بعد میندوز که بالا می اومد شکل ویندوز(تم) شبیه ویندوز 98 میشد ... shortcutها نشون داده نمیشد ... بعد یه ارور میداد از همونایی که معروفه ... پایینش نوشته Don't Send / Send Erorr Report وقتی Don't Send رو میزدم دیگه هیچکاری نمیشد کرد ... نه میشد start menu رو زد و نه هیچ کار دیگه! ... دوباره یه ویندوز دیگه نصب کردم(درایوی که ویندوز قبلی توش بود رو کامل پاک کردم) حالا وقتی میخوام برم توی درایوها ارور Access is denied رو میده هیچ جوری نمیشه وارد دریاوها شد ... تا الآن هم که نمیتونم با meebo وارد مسنجرهام بشم ... هیچی دیگه همین ... موندم چیکار کنم؟ کلی نرم افزار جدید از نت دالود کردم حدود 4-5 گیگ حالا نمیتونم به هیچکدوم دسترسی داشته باشم :19: :41:
البته نظر خودم :
اونجور که بوش میاد یه ویروسه که کاسپر نشناختدش و با فرمت کردن درایوها حل میشه ... نکنه که این هارد ما بد سکتور گرفته باشدش؟:18:
چیکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــار کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــم؟؟؟؟؟