به نظر شما برای بازی Gta که قراره بیاد و و بازی های جدید چه کارت گرافیکی خوبه ؟
و کلا میخوام مادر بورد رو عوض کنم چه مادر بوردی بخرم
Printable View
به نظر شما برای بازی Gta که قراره بیاد و و بازی های جدید چه کارت گرافیکی خوبه ؟
و کلا میخوام مادر بورد رو عوض کنم چه مادر بوردی بخرم
کارت گرافیک 4850 یا 4870
مادربورد p5q.
میشه قیمت رو هم ذکر کنی
شما بودجه تو بگو تا بشه نظر داد؟
سیستم الانت چی هست
بهتره بودجه تعیین بشه !
در ضمن Gta همیشه گیمی بوده که با سیستم متوسط به بالایی هم اجرا میشده و بیشتر به خاطر این مسئله و گیم پلی اش محبوبه !
منظور اقا gtaIV هستش این بازی از نظر گرافیک دو برابر سری قبلی جی تی ای هستش باید به فکر یه گرافیک توپ باشی مثلا4850&4870ولی سعی کن الان مادر برد رو عوض نکنی چون بزودی usb 3 میاد و دنیا رو متحول میکنهنقل قول:
نقل قول:
اولن هنوز چیپ جدید اینتل برای سوکت جدید usb 3 ساپروت نمیکنه
ثانیاً usb 3 چی ربطی به گیم داره
در آخر هم اینکه تمامی دیوایس هایی که در آینده میاد حداقل یک سال بعد از اینکه usb 3 عرضه بشه دیوایس های سازگار با اون تو بازار میاد
یعنی به راحتی بگم usb 3 تا 2 سال 3 سال آینده جا میفته ، هارد های اکسترنال هم که با ساتای اکسترنال دارن سازگار میشن ، نیازی به usb 3 ندارند....
اگر برای گیم میخواهید سیستم جمع کنید یک مادربرد که قابلیت اور کردنو داره بخرید با یک سی پی یو اینتل
بطور مثال : 7200 ، 8400 یا 6600
وی جی ای هم 4850 ورژن های اور شده ، اگه پول بیشتر دارید که 4870
سلام.نقل قول:
من گرافیک نسخه ی ps3 این بازی رو دیدم ، تنها بازی که می تونه باهاش رقابت کنه ، کرایسس هست.:5: البته موتور این بازی ، از cryengine 2 بسیار انعطاف پذیر تره و با کارت 9600 gso راحت می شه بازی کرد.
البته اگه می خواین در رزولوشن 1280 *1024 و در بالاترین سطح جزئیات بیش از 30 فریم بگیرید ، باید سراغ کارت 9800gt و قوی تر از اون برید. البته تمام این ها بیشتر حدس هست ، اول باید بازی بیاد و بعد در مورد کارت گرافیک مورد نیاز بحث بشه. البته من خیلی بعید می دونم که این ازی از لحاظ گرافیکی از کرایسس سنگین تر باشه.
تا وقتی که usb 3 , sata 3 , pci_e 3 بیاد و همه گیر بشه ، خیلی مونده . احتمالأ در اون زمان پردازنده های sandybrige شرکت اینل وارد بازار می شن.:31:
سلامنقل قول:
منظور اقا gtaIV هستش این بازی از نظر گرافیک دو برابر سری قبلی جی تی ای هستش باید به فکر یه گرافیک توپ باشی مثلا4850&4870ولی سعی کن الان مادر برد رو عوض نکنی چون بزودی usb 3 میاد و دنیا رو متحول میکنه
دوست عزیز ...
من میدونم ایشون برای GTA IV رو میگن ! دقت کنید که من هم گفتم متوسط به بالا که میشه تقریبا کارتهایی مانند 9600GSO و ...
البته در نظر داشته باشید که در حال حاضر همه شرکت ها در صدد هستند که گیم های خودشون رو طوری انعطاف پذیر طراحی میکنند که با سیستم های نرمال به روز ... هم به راحتی اجرا بشه ! در غیر این صورت به شکست Crysis بر میخوره ! منظورم از نظر شکست گرافیک بازی نیست ! منظورم فروش کم به دلیل نیاز به سیستم های قدرتمند هست و در نتیجه کپی شدن دی وی دی های گیم که ضرر زیادی به شرکت زد ! البته این شرکت تونست با پچ های مختلف مشکلش رو تا حدودی کم کنه !
چه گرد و خاکی بلندکرد این usb 3 در عرض نیم ساعت سه تا شاکی که چرا گفتی .....نقل قول:
من منظورم این بود وقتی usb 3 بیاد دیگه مادر برد های usb 2 عمرشون رو میدن به شما:19::19::19::19:
در مورد این که این بازی با 9600gosهم جواب میده شکی نیست ولی ایشون گفتن بازی های جدید مثلا فار کری 2 یا کرایسیس 2 اینا که با این گرافیک 150 تومنی جواب نمی ده حد اقل 4850 لازم داره