بسم الله الرحمن الرحیم
حاشیــــه :
=========================================
سلام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش اینبار تاپیکم با هر دفه فرق میکنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزیو خیلی وقته که باید به همه بگــــم اما نمیدونم چــــرا نگفتم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
به خــــدا با معرفــــت تر از بچه هــــای اینجــــا ( همکارا, مدیــــرا, کاربــــرا) جایـــــی ندیدم ! خیــــلی گلید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید جاش اینجا نباشه اما نمیتونم نگم از همه معذرت میخوام. من 1 ماه و اندیه که از خانمم جدا شدم و اصلا حاله روحیه خوبی ندارم. تو این مدت از وقتی مشکلم رو تو متفرقــــه گفتم خیلی هایی که اصلا نمیشناختم اومدن جلو برای اینکه با من همدردی کنن. تا جایی که حتی با بعضی هاشون تلفنی رابطه دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چی بگــــم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی احساس دیــــن میکردم اگه اینا رو نمیگفتم. ( البته با این که الانم گفتم بازم خودم و حال الانم رو مدیون شما هستم). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ وقت فکر نمیکردم که دوستانی که اینجا دارم با معرفت تر از دوستان خودم باشن ! ولی واقعا به وجوده تک تکتون افتخار میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت تر شدم.
بازم از امین و هادی و شاهین جان معذرت میخوام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=========================================
خوب امروز تصمیم گرفتم که اتاقه خودم رو بسازم. میدونم که مثه تاپیکای قبلیم همراهی میکنید. هنوز هیچ کاری انجام ندادم. ولی مراحل کار رو میذارم و از نظرات شما استفاده میکنم.
ممنون و سپاسگــــذارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]