این هم یک بازی خوب و قشنگ .
Prince of Persia The Two Thrones
لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این هم یک بازی خوب و قشنگ .
Prince of Persia The Two Thrones
لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه بگيد بازيش در مورد چيه
ممنون
نسخه موبايل وسط دانلود ارور ميده اگه ممكن سالمش رو بگذاريد ممنون
داستان این بازی دقیقا همان داستان نسخه Pc است و کسانی که آنرا بازی کرده اند با آن آشنایی دارند .
این بازی در شماره 1 از جایی شروع می شود که پادشاه ایران به هند حمله می کند و آنجا را تسخیر می کند . در آنجا وزیر پادشاه هند با زیرکی پرینس را ( پرنس ایرانی) مجبور می کند که سنگهای زمان را آزاد کند که این امر باعث می شود که جهان تسخیر شود و داستانهای جالبی به وجود آید که در شماره 2 و بعد 3 به ادامه آن پرداخته می شود .
من این بازی را به افرادی که بازی نکرده اند پیشنهاد می کنم .
در ضمن من این بازی را خودم نصب کرده و بازی کرده ام و همینطور بدون مشکل دانلود کرده ام .
گوشيتون مدلش چيه؟
سلام من احمد آگه هستم تازه عضو شدم من ميخوام در مورد بازي پرنس 2 به من كمك كنيد من مرحلشو تا جائي بردم كه پرنس براي دومين بار شمشير را از كالينا ميگيرد و پرنس از كالينا ميخواهد اسمش را به پرنس بگويد و كالينا خود را معرفي ميكند ولي نميدانم بعدش بايد چي كار كنم لطفاً منو راهنمائي كنيد متشكرم
ميشه نسخه موبايل رو يه جاي ديگه آپلود كنيد ؟
ممنون ميشم !
يا حق !!
احمد اقا جان عضويتت رو تبريك ميگم شما براي جواب سوالتون بايد بري انجمن رمز بازي ها نه انجمن موبايل بخش بازي لطف كن و اونجا دنبال جوابت بگرد ممنون
دوستان متاسفانه لینکی که برای دانلود قرار داده ام بعد از مدتی از کار می افتد . با عرض پوزش از شما خواهش می کنم برای دانلود بازی به وبلاگ بنده مراجعه کرده و از آنجا بازی را دانلود نمایید .
آدرس وبلاگ من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه باز هم به مشکل برخوردید حتما یاد آوری کنید تا در اولین فرصت فایل را در جای دیگری آپلود نمایم .
ضمنا گوشی بنده Nokia 6630 است .
سلام
من از اين لينک چند بار امتحان کردم نشد
امير جان اگر امکان داره جاي ديگه آپلود کن
موفق باشید
فعلا