چرا بعد از upgrade صفحات پله پله پائین میره و standby غیرفعال شده؟
سلام،من ویندوزم رو از طریق CD که قبلا از روش ویندوز نصب کردم upgrade کردم تا برخی مشکلاتش رفع بشه ونخواهم دوباره نصب کنم که موثر هم بود اما دو مشکل جدید برای سیستم پیش اومد:
1قسمت stand by سیستم غیر فعاله!
2 که آزار دهنده هم شده اینه که مثلا وقتی در یک سایتی هستم که بیشتر از 1 صفحه داره ، وقتی میخواهم با قرار دادن موس روی نوار کناری به صفحات پائینتر بروم صفحه به صورت پله پله حرکت میکنه و پائین میره ، در صورتی که قبل از upgrade این مشکل رو نداشتم:41:
لطفا کمک کنید:18:
متاسفانه هیچ کدوم از مشکلات حل نشد
نقل قول:
سلام.
شما طبق گفته دوستمون اول درایور گرافیک را نصب کنید.
گزینه Standby هم معمولا بعد از یکی دو بار Restart شدن فعال میشه.
متاسفانه هیچ کدوم از مشکلات حل نشد ، 7-8بار RESTART کردم ، کارت گرافیک رو هم دوباره نصب کردم ، اما انگار نه انگار!!:18::19:
بابا این 2تا مشکل ما رو کسی حل نمیکنه؟
بابا این 2تا مشکل ما رو کسی حل نمیکنه؟:41:
هیچ کدام از دو مشکلم با راههای پیشنهادی حل نشده !!
نقل قول:
مشکل شما همونیه که دوستان گفتند. مطمئنید درایور درست نصب شده؟ قبلا هم همون درایور رو نصب می کردید؟
آره این همون CD درایورو فابریک کامپیوترمه که از روز خرید سیستم تا امروز نصبش میکردم و ایندفعه اولین باره که تو این چند سال چنین اتفاقی برام رخ میده ، من چون نمی خواستم ویندوز عوض کنم upgrade کردم که بعدش مشکلات بوجود اومد ، رفتم از Add or remove program درایور گرافیک رو uninstal کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل رفع نشد ضمنا مشکل غیر فعال بودن standby هم که مشکل دوممه همچنان برقراره ! حالا میگید چکار کنم؟!!:41: