-
اقا بیاید کمک..من
درود بر همگی
اقا ما بلاخره تونستیم یک مدل خیلی خراب از یک ماشین بسازیم.البته جلوشو فقط خراب کردم .هنوز عقبش مونده.حالا یک سوال داشتم.................این عکس رو ببینید و بگید چطوری جایی رو که علامت زدم چطوری ادامه بدم.............اخه اگه ادامه بدم ورتکسها توی هم می رن............کمک کنین.......bugate
2..جلوشو چیکار کنم..چطوری بسازم.منظورم اون جلو.......سیم سیمسیمیاش:41:اولین مدل ماشینیه که....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
اول اینکه تا الآن کاره خوبی شده بعد اینکه اگه از همون بقل عکسه با کیفیت تری بزارید و بزرگ تر من براتون ورتکسا رو تو فتوشاپ میکشم تا ببینید
فقط بزرگتر باشه عکسه تا ببینم چه خبره
ممنون
-
خوب یه راه ساده اینه که اونجا رو در نظر نگیری ولی خط ها رو دور اون شکل مرتب کنی..... بعد که ماشین رو ساختی با Extrude اونجا رو خالی کنی..... البته این یه راه ساده است.... راهی که هادی میگه راه اصلیشه.....
-
راستش من بقیشو هم ساختم............چون دیگه فکر نمی کردم کسی جواب بده................مشکلم هم این بود که وقتی که عکس جلو رو با عقب عوض کردم بازم دیدم داره جلو رو نشون می ده................من بلو پرینتمو با بکگراند ست کردم...........ولی در کل در اخر یک چیز خیلی وحشتناک درست شد.........یعنی خودم درست کردم........
-
حالا می زارم ببینید.........خیلی افتضاح شد..یهو همه چی از دستم در رفت و این شد...........حالا جایی واسه اصلاح هست یا باید از اول بسازم
-
اقا راستی یکی به من بگه که همشو با یک پلن بسازم بهتره یا جدا جدا............بعدش هم چطور میشه جلوی سپر رو کاری کرد انحنا داشته باشه........
-
معمولا همشو یه جا میسازندو بعد نقاطی که ماشین یعنی بدنش از هم جدا میشه رو جدا میکنند
البته میتونی برای هر قسمت یه پلن جدا بگیری که یکمی کارت سخت میشه
بری سپر جلو اگه انجانا از بالا میخوای خوب برو تو نمای تاپو انحنا بده
-
-
-