-
تم s60v3 برای سری 60
با سلام
همونطور که میدونید و یا شاید هم این نظر شخصی من باشه که تنها برتریهای گوشی هایی مثل n73 نسبت به سری 60 زیبایی محیط و سرعت بالاتر آنهاست. که حالا با سرعت کاری نداریم بلکه زیبایی محیط مدنظر ماست. چون آیکون ها در صفحه ی اصلی N73 بسیار بزرگتر و در عوض فونت ها کوچکتر هستند.
می خواستم بدونم می شه تمی برای سری 60 طراحی کرد که نظر شکل و بزرگی آیکون ها به s 60v3 شبیه باشه؟
تو یه سایت یه تم اینجوری دیدم. نوشته بود تم N95 برای S60. ولی رو گوشیم نصب نمیشد.
خواهشا اگه چنین امکانی هست این استادا ما رو خبر کنن.
راستی گوشیم هم نوکیا N70 هست.
با تشکر:40:
-
برا یه همچین کاری باید سیستم عامل گوشیتو عوض کنی!!:27:
در ضمن n73 فقط این 2 تا برتری رو نصبت به s60 نداره.
-
اولا گفتم حرفه ایها..........
دوما گفتم تم و نه تغییر os چون OS سری 60 از همه ی OS ها بهتر هست......
و سوما گفتم نظر شخصی منه و لازم نیست شما در مورد نظر شخصی من اظهار عقیده کنی.......
حالا اگه هست حرفه ایها ما رو خبر کنن اگه هم نیست بگن که ما منتظر نمونیم
ولی اگه امکان پذیره خواهشا سعیتونو بکنید......
ممنون میشم
-
شما اگه داخل پست 1 کلمه (حرفه ای )پیدا کردی پیش من جایزه داری :27:
بدشم من نگفتم حرفه ای هستم!!
شما اگه دقت کرده باشی (:13:) پسوند تم ها sis هستش پس مربوط به os,OS میشه.
در ضمن شما گفته بودی os از OS بهتره:27::39::39::27::27:
-
راستی توی سایت ownskin رفتی؟
-
یکی نیست که جواب مارو بده (البته یکی که بدونه os و OS فرقی ندارند و هر دو به معنی operation system یعنی سیستم عامل هستند)
حرفه ای ها (عیسی و elfin و nintendo و .....که ماشاالله زیادن) لطفا جواب مارو بدید.
-
دوست خوبم این عمل در حال حاضر امکان پذیر نیست مگر اینکه در آینده فریمویر جدید برای گوشیت بیاد تا محیط منو عوض بشه
-
از تو این سایت کی بلده تم درست کنه(حرفه ای)؟
میخام خودم باهاش حرف بزنم
-
ما ها توی بلدیم ولی اگر میخوای واقعا تم بسازی باید themecreator رو با حجم 170 مگابایت از سایت نوکیا بگیری
-
این سایت که فلیتره.......
حالا شما یه زحمت بکش تو همون سایت درخواست ما رو بدید شاید اونا بلد بودن...خواهش میکنم...
در حق ما برادری کن
باشه؟