-
یه ایده جالب..
دیدم دیگه داره فصل امتحانات و کنکور هم تموم میشه... گفتم دوباره مسابقات به پا بشن...
خوب من ایده ام اینه که گروهی کار کنیم.... یعنی برای مسابقه چندتا گروه درست کنیم و هر کدوم از اعضای گروه جدا جدا یه موضوعی رو میسازن و در آخر از امتیاز همه میانگین بگیریم...
یعنی مثلا گروه الف باید چهارتا ماشین بسازن که هرکسی تو گروه یه ماشینی رو میسازه و رو امتیاز گروه تاثیر میذاره....
هیچ کدوم از اعضا حق کمک به اون یکی رو ندارن.... چون باید خودش بسازه..
برای انتخاب موضوع چون مطمئن هستم به نتیجه نمیرسیم هر بار یه نفر رو مشخص میکنیم تا یه موضوع انتخاب کنه.... برای بار اول هم پیر انجمن یعنی هادی رو انتخاب میکنیم و هادی نفر بعد و همینطور ادامه داره...
اینطوری باعث میشه بچه ها کار کنن و کسی از زیر بار مسابقه در نره....
نظرتون رو بگید...
-
یه مطلب مهم...این جور تاپیک ها سریع به یه جا برای اسپم تبدیل میشن.... خواهشا فقط نظرتون رو بگید و انتقاد کنید.... با هم چت نکنید... میخوام تو دو صفحه کار این تاپیک جمع بشه....
سر گروه ها رو هم خود بچه ها انتخاب میکنن....
اعضایی هم که میخوان شرکت کنن همینجا اعلام کنن تا تعداد رو بفهمیم و گروه ها رو تشکیل بدیم.....
من هم چون دوست دارم داور بشم نمیتونم شرکت کنم......
-
سلام . من هستم . فقط موضوع هرچی میخواد باشه ولی لطفا ماشین نباشه :2:
پس خودت چرا شرکت نمیکنی ؟؟؟؟؟ :41:
-
خیلی توپ هست اقا شهاب
می گم چشم نخوری خیلی فعال هستی آ
-
-
کار گروهی نمیشه قبول کنید توی این انجمن هر کی اومده نظر کار گروهی رو داده با شکست مواجه شده پس بیخیالش
-
شهاب با مسابقه خیلی موافقم اما با کاره گروهی شدیدا مخالفم
من توی گروه نمیتونم کاری رو انجام بدم اما میتونیم روی مسابقه حساب کنیم
این روشتم بد نیست اما امین همسه داور بوده و تیم گرافیک امین و شهابو همکارای دیگه
تو باید تو مسابقه باشی ، در نرو
-
خوب من که نمیگم گروهی کار کنیم... مثل اینکهخ دقیق نخوندید...
میگم هر کسی جدا جدا میسازه ولی هر چهار نفر یه گروه حساب میشن... مثلا اگهخ من و مصطفی تو یه گروه هستیم نه من به کار اون کار دارم نه اون به کار من...فقط هر کسی با کارش رو امتیاز گروه تاثیر میذاره...
هربار هم گروه ها عوض میشن......
-
نه گروه تشکیل ندید دعوا میشه و بعدشم باند بازیو گروههای تروریستی و مافیایی ووووووووووووووووووووو
ولش کن تک نفر بهتره ...
-
پس از همین الان یکی انتخاب بشه برای انتخاب موضوع...
من میگم یکی که انتخاب کردیم اون نفر بعد از خودش رو انتخاب میکنه....
به نظر من یا هادی نفر اول انتخاب موضوع بشه یا امین(همکار انجمن) چون از همه قدیمی تر هستن....