سلام به همه... بالاخره اتاقم رو ساختم. ولی نه با همه جزییات.... اونطوری یه سال طول میکشید.....
با 3ds max 9 ساختمش و با منتال ری رندرش کردم........
زمان ساخت خیلی زیاد بود.....یادم نیست....روزی دو ساعت بیکار بودم که یه ساعت تو انجمن میچرخیدم و یه ساعت هم اینو میساختم.....
زمان رندر هم شد 5 ساعت........
نارنجی بودنش هم ایراد نیست... واقعا اتاقم اینطوریه......
یه توضیح کوتاه از مراحل ساخت//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
برای ساختن اشیا هر جسمی که به نظرم یکم پیچیده میومد رو از چند زاویه عکس میگرفتم و میساختم... حتی کیبرد... درسته که کار ذهنی خیلی خوبه ولی برای ساخت کار واقع گرایانه باید از مرجع استفاده کرد...حتی تو اشیا ساده......
برای ساخت دیوار ها و گچ بری ها و پنجره هم کلی وقتم رو سر متر کردن گذروندم و حتی کوچکترین چیزها رو اندازه گیری میکردم تا کاملا مثل واقعیت بشه....
همه موادی که تو این صحنه استفاده کردم Arch & and Design بود..... چون هم سریعتر رندر میشه هم امکانات خوبی داره... بازتاب های خیلی طبیعی تری هم ایجاد میکنه....
برای نور از یه Sunlight استفاده کردم که سایه خیلی نرم بهش دادم و یه نور Freepoint که اون هم سایه نرم بهش داد.م... نور Free point رو کمی آبی کردم و به جای Skylight ازش استفاده کردم...
شدت فوتون ها رو روی 2 گذاشتم تا نوری که وارد خونه میشه دیر تر از بین بره و اتاق روشنتر بشه....
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
این هم عکسش.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم وایر :
کد:http://i29.tinypic.com/2vsivbr.jpg