تمام مشکلات ویندوز سرویس پک 3 را در این تاپیک مطرح کنید
من این فایل حدود 300 مگی آپدیت ویندوز به Servis Pack 3 رو نصب کردم دیگه ویندوز بالا نیومد یعنی تا مرحله Welcome میاد بعد Restart میشه
من قبلا این آپدیت رو روی ویندوز های دیگه نصب کرده بودم اما این ویندوز فارسی بود MRT ویندوز
آدرسش اینه
نقل قول:
کد:
http://www.win2farsi.com/
من CD این ویندوزو ندارم میخواستم ببینم میشه دوباره درستش کرد ؟
الان یه ویندوز دیگه هم درایو D دارم .
به هیچ کسی جز Microsoft اعتماد نکنید
نقل قول:
سی دی که خود فروشگاه میفروشه چطوره؟
CD هایی که میگید مغازه ها میفروشن بهتون قول میدم 90 درصدشون خالی بندی هستن... چون مد شده بود که همه جا زده بودن Windows XP Service Pack 3 که همشون خالی بندی بود و گرفته بودن Windows XP رو دستکاری کرده بودن و یه CD الکی درست کرده بودن که کلا مشکل داشت و هر روز یه سری مشکل جدید از خودشون رو میکردن... البته این CD ها هنوزم توی بازار پر هستن و بهتون قول میدم اگه CD ی به جز مارک های معتبرتر بگیرید خالی بندی خواهد بود... اینا از بی خبری مردم سواستفاده میکنن... به شما توصیه میکنم فقط CD های شرکت JB رو بخرید (مثلا از مغازه تکنو2000 توی بازار رضا - تهران) چون این شرکتای درست حسابی اگرم دستکاری ای میکنن روی حسابه و فعلا هم که Service Pack 3 فقط 2 ماهه که اومده... پس به هیچ کدوم از CD های داخل بازار به جز CD های اون شرکتی که گفتم و چند تا شرکت دیگه رو بخر... اصلا برای چی میخوای بخری... دانلود کن و با یه برنامه، خودت یه CD به نام Windows XP Service Pack 3 درست کن... فکر کنم طرز کار با اون برنامه رو هم توی یکی از تاپیک ها یکی از اساتید توضیح دادن...
:20: