سلام خدمت دوستان
تا حالا تو عمرم مشکل اینطوری ندیده بودم که دیدم :18:
توی یک لحظه 75 پ.خ بیاد ؟ این aQoa چیه اصلا ؟ :2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید همه رو پاک کنم ... خدا بگم چی کارتون کنه :31:
Printable View
سلام خدمت دوستان
تا حالا تو عمرم مشکل اینطوری ندیده بودم که دیدم :18:
توی یک لحظه 75 پ.خ بیاد ؟ این aQoa چیه اصلا ؟ :2:
حالا باید همه رو پاک کنم ... خدا بگم چی کارتون کنه :31:
سلام همشهری . چند صباحیست آکوا به سراغ ما نیومده . ولی ،:9::18: ، 75 تا در یک روز !!!
اصلا چی هست این aQoa ؟
اونوقت اينها براي كدوم قسمته كه يه دفعه با هم پاك شده؟ يا جابجا شده و بعد پاك شده .
آكوا يه چيزيه كه وقتي كسي پستت رو مثلا پاك ميكنه بنام اون برات پيغام مياد تا هم متوجه بشي كه كدوم پست يا تاپيكت رفته ترش يا جابجا شده يا ... و هم اينكه متوجه نشي اين كار رو كي كرده تا نتوني بري يقشو بگيري كه چرا اين پستم يا تاپيكم رو پاك كردي و ... .نقل قول:
كلا هر كي اين فكر (بوجود اومدن آكوا) رو كرده و بعد به اجرا در اومده مخش خوب كار كرده.
خبری نیست!نقل قول:
داشتیم تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مرتب می کردیم اینطوری شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بدون که مثلا مدیر بخش نرافزار حق پاک کردن یا ویرایش و... رو برای بازی های کامپیوترینقل قول:
و یا مثلا بخش سخت افزار > پردازنده و مادربرد مدیرش حق پاک کردن پسته های بخش سخت افزار نداره
البته من نگفتم بادومي چيزي پاك ميكنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حرف شما هم درست.
هر كسي در بخش خودش و بنا به اختياراتي كه داره ، عمل ميكنه. :46:
نقل قول:
رکورد دست منه :27:
278 تا پیغام خصوصی
به دنبال جابجایی تاپیک از متفرقه به علمی
برو اینجا
اکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212626
تازه وقتي پستهاش را نگاه ميكني هيچي پست نداره و صفره من نميدونم رو چه حسابي شده همكار انجمن ترش،يعني تو ترش خيلي فعال بوده؟