من دنبال Mp3 player هستم که حد اقل 10 ساعت شارژ نگه داره و رادیو هم داشته باشه !
Apacer AU350 خیلی خوبه ! هم قیمتش هم امکاناتش ! ولی رادیو نداره !یه چیز شبیه همین که رادیو داشته باشه می خوام !
Printable View
من دنبال Mp3 player هستم که حد اقل 10 ساعت شارژ نگه داره و رادیو هم داشته باشه !
Apacer AU350 خیلی خوبه ! هم قیمتش هم امکاناتش ! ولی رادیو نداره !یه چیز شبیه همین که رادیو داشته باشه می خوام !
بودجه ات چقدره ؟ ... در حد 50-60 تومن برو سراغ کارای creative ... مثلا zen nano plus ...
در حد 50 تومن !
کیفیتش به اندازه Apacer هست ؟
این مدلی که گفتی که خیلی گرونه ! مطمئنی 50-60 تومنه ؟ چند گیگ ؟ رادیو هم داره ؟
نگران نباش .. در واقع این apapcer هستش که خیلی مارک معروفی نیست و در عوض Creative یکی از معتبرترین مارک های mp3 player محسوب میشه ...نقل قول:
البته با هر مقیاسی ، 50 تومن یه بودجه پایین و ارزون حساب میشه ...نقل قول:
این مدل 1 گیگه ... رادیو هم داره (و ضبط از رادیو) و ضبط صدا و Line in ... بله - 50 تومنه ...
البته اینجا یه مسال دیگه هم هست ؛ اگه شما حافظه بالاتر می خوای ، بهتره بری سراغ همون apacer (مثلا همین مدلی که گفتی و 2 گیگش زیر 50 تومنه )... چون 2 گیگ creative میره سمت 70 تومن و بالاتر ...
این zen nano plus مشکل کندی برای عوض کردن تراک نداره ؟ منظورم وقتی Next می زنیم طول می کشه تا تراک جدید رو بخونه !
اینهاکه گفتین شارژیه ولی چرا تو سایتش میگه باتری AAA ? یعنی باطریش عوض میشه ؟
درضمن کلیدی که باهاش تراک عوض میشه به چه شکلیه ؟
از نظر صدا ipod تو دنيا حرف اول را مي زنه
آره ولی خیلی گرونه !نقل قول:
نه - مشکلی نداره ... وقتی Next رو می زنی ظرف 1-2 ثانیه آهنک بعد پخش میشه ، یعنی مثل 90 درصد mp3 player های دیگه اس .. (اجرای بدون وقفه که یه ضرب از یه آهنگ بره بعدی رو اصطلاحا میگن gapless و توی دستگاه های کمی شاهد هستیم)نقل قول:
//
من اصلا نگفتم شارژیه (به معنای اینکه لیتیوم می خوره)... گفتید "10-12 ساعت شارژ نگه داره " ... بهرحال باتری قلمی هم داره شارژی که داخلش وجود داره رو مصرف می کنه دیگه و خیلی وقتا هم دنبال باتری rechargable هستیم ... اکثر کمپانی های معتبر توی این دامنه قیمت ، از باتری قلمی استفاده می کنن ... ولی بهرحال اگه مورد نظر شما نیست ، بگید ... شرمنده ..
//
توی این عکس مشخصه .. همون کلید طوسی رنگ که سمت راست قرار داره و کنارش علامت >I گذاشته ...
نقل قول:اینطوری نیست که شما می گید ... ipod از خیلی نظرها یه رقیب جدیه و حتی احتمالا اوله ؛ مثلا از نظر شیکی - طراحی اینترفیس (منوها و ...) - بازاریابی - فروش - تجهیزات جانبی - خرید آنلاین - ... اما مطمئنا از نظر کیفیت صدا ، یه رقیب جدی نیست ... (عین همین بحث رو توی یه تاپیک دیگه هم کردم)نقل قول:
مثلا مقایسه یکی از محصولات cowon (که واقعا از نظر کیفیت صدا یه غوله) با ipod رو ببین : (از سایت معتبر سی.نت)
(میگه از همه نظر ipod رو کنار می زنه)نقل قول:
The Cowon iAudio 7 beats the industry heavyweight iPod Nano in price, features, battery life, and sound quality.
بنابراین جدا از اینکه بهتره بحثمون براساس "مدل در مقابل مدل" باشه ، در حالت کلی هم نمیشه حرف شما رو تایید کرد ... (هرچند اختلاف بین کیفیت همه این مدل های اصلی ، انقدر کمه که یه مصرف کننده عادی متوجه نمیشه)