-
در حال ساخت : روبات جنگی
والا راستش رو بخوایم بعد از یه هفته استراحت ، می خوام یه روبات غول پیکر از نوع جنگی ( از همینا که تو فیلما هست و میزنه یه شهر رو می پکونه !! ) مدل کنم با جزئیات زیاد ، گفتم مثل بقیه کارام ، تا اونجایی که حال داشتم مراحل کار رو بذارم ، خداییش می خوام این یکی رو تا ته کامل کنم ( نه این که مثل بقیه نصفه ولش کنم ) . تنها خواهش من اینه که هر ایرادی در طی مراحل میبینید حتما گوش زد کنید .
-
-
تا الان که داری خوب پیش میری اگه میشد مدلی که از روش کار میکنی رو بزاری هم بهتر میشد نظر داد هم اینکه شاید به درد ما هم بخوره .... در هر صورت فعلا خوبه منتظر هستیم تا ادامه ی کارو ببینیم..... :46:
-
بلک جان چقدر تو رباط دوست داری
خوبه فقط اگه از روی بلوپرینت میسازی لطف کن این بلوپرینتو برا ما هم بزار
دمت گرم
تا اینجاش خیلی قشنگه ولی حتما باید به این رباطت بده کار یه تکسچره کثیفی بدیا
-
کارت خیلی قشنگ شده. ادامه بده.
-
این دست چپش باشه کلش چی میشه
غول پیکر بیده
تا الان که مشکلی نداره
ولی جزییات بیشتری داشته خیلی بهتر میشه
با کدوم ورژن مایا کار می کنی ؟
-
hadi665 جان این رباتم بلو پرینت نداره ، همین جوری فقط یه طرح کلی ازش تو کلمه ، وقتی دارم مدل می کنم با توجه به مدلم از خودم بهش جزئیات اضافه میکنم ( مثل اون زامبیه ) من این جوری مادلینگ رو خیلی بیشتر از بلوپرینت دست دارم ، چون کاملا دستت بازه .
sarina_sh جان من با مایا 92008 ( ورژن 9 ) کار می کنم .
-
تا اینجاش که خوب پیش رفتی بقیه مراحل رو هم بذار تا ببینیم چی از آب درمیاد.موفق باشی
-
تا اینجا که مدلینگ اشگالی نداره, امیدوارم همینطور عالی پیش بره.موفق باشی.
-
از ساعت 2 بعد از ظهر تا حالا ( ساعت 11 بعد از ظهر ) داشتم رو مدل دست راست و اگزوز پشتش کار می کردم ، سه تا مدل مختلف واسه دست راست ساختم ، هیچ کدوم به دلم ننشست ، این آخری کلا یه اسلحه ست که می خوام جای دست راست باشه ، فکر کنم اُبهتش بیشتر باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگزوز هم پشت ربات و به صورت عمودی رو به بالا قرار میگیره :
اینم وایر فریم هاشون :
امشب اگه خوابم نیاد تا صبح می خوام مدل پاهاش رو تموم کنم ، فردا هم رو مدل بدنه کار میکنم .