(استفاده هم زمان از نرم افزار های امنيتی در کنار هم)
سلام،
من يکی از کسانی هستم که استفاده همزمان از نرم افزار های امنيتی را مي پسندم (البته با توجه به نکاتی که بايد رعايت شوند تا باعث اختلال و اشکالاتی در سيستم نشود...)
به نظر خودم استفاده از نرم افزار های امنيتی با توجه به شرايط خاص در کنار هم، ميتونه درصد اشتباه يک محصول رو با استفاده از يک محصول ديگه جبران کنه و درکل ميزان امنيت سيستم رو در قبال برنامه های مخرب گوناگون تا حد بيشتری بالاتر ببره، پس قصد اصلی من از باز کردن اين پست اين هست که دوستان ، با توجه به تجربيات خودشون در استفاده از چند محصول امنيتی در کنار هم ، به دوستان ديگر استفاده از اين کار را پيشنهاد و راهنمايی کنند
البته يک پست با عنوان استفاده هم زمان از کسپر و نود 32 در اين قسمت موجود هست که برای اين که اين بحث که به نظر من بحث جالب و مفيدی از نظر امنيت بيشتر ميتونه باشه ، شکل کامل تر و جامع تری به خودش بگيره اين پست را درست کردم و از دوستان ميخوام که اگه دوست دارن از اين به بعد توضيحات خودشون رو در استفاده از نرم افزار های امنيتی در کنار هم، در اين پست مطرح کنند...و در ضمن اگر دوستان ارشد اين پست رو بی ارزش دونستن حتماً اقدام به حذف اون کنند...