-
یک مشکل از مادربورد!!!
با عرض سلام
کامپیوتری دارم که هنگام روشن شدن روی صفحه مانیتور هیچ تغییری ایجاد نمی شود ( صفحه سیاه دیده می شود )و کامپیوتر هیچ بوق هشداری هم نمی زند و بدون اینکه هیچ عملیاتی انجام دهد چراغ عملیات case ممتد روشن می ماند. آیا اشکال از CPU است یا از MainBoard ؟
-
آیا چراغ مونیتور هم روشن میشه ؟؟
-
آره روشن ميشه ولي مثل اينكه كل سيستم قفل كرده باشه لامپ case روشن میمونه بدون اینکه چشمک بزنه یا اینکه سرعت چرخیدن هارد و بوت شدن رو بشنوم!!!
-
یعنی صفحه setup هم نمیاد ؟؟
اگه اصلا هیچ تصویری نمیاد ، سیستم رو خاموش من ... تمام اتصالات رو از کیس جدا کن ...در کیس رو باز و با انگشتاد یه فشاری به کارتهای داخل سیستم وارد کن ... مث کارت گرافیک ....
-
اگر رمت دوال چنله يكيشون رو بردار و دوباره امتحان كن.
-
دوست عزیز اول مطمئن شو که کابل کارت گرافیک درست و کامل وصله . بعد یه نگاه به داخل کیس هم بنداز ببین کارت گرافیک درست تو اسلایت خودش هست یا نه . اگه درست شد و تصویر داد که فبها ولی اگه بازم درست نشد که احتمالا همینطوره باید کارت گرافیک. رم ها.سی پی یو. و در اخر پاورت رو ببری روی یه کامپیتر دیگه تست کنی.اگه هیچ کدوم مشکل نداشتند وسالم بودند احتمال فراوان مشکل از مادربوردت باشه مثلا ممکنه لازم باشه که بایوسش رو آپگرید کنی. اگر هم نتونستی اینارو خودت تست کنی می تونی ببری یه مغازه ی تعمیرات تا برات عیبیابی کنند ولی سعی کن جای مطمئن ببری تا یه وقت پول مفت ازت نگیرند. انشاءلله که مشکل مهمی نباشه.
-
مادر بورد
:rolleye: من یک مقاله در مورد مادربورد می خواهم
-
مادر بورد
-
پسر خوب از هر دوش میتونه باشه می تونی سی پی یو ت رو یه مین دیگه تست کنی تا بفهمی کدوم خرابه
-
عمادی عزيز شما سوالت رو تو انجمن آموزش و مقالات بپرس حتما بت نشون مي دن.