با سلام
راستش من ميخاستم اگر امكانش باشه Visual Basic 6 رو روي ويندوز ويستا اجرا كنم.
آيا روشي يا ايده اي يا ترفند خاصي وجود داره براي اينكار؟ چون من با Visual Basic روزانه كار ميكنم و نياز شديدي دارم بهش
با تشكر
Printable View
با سلام
راستش من ميخاستم اگر امكانش باشه Visual Basic 6 رو روي ويندوز ويستا اجرا كنم.
آيا روشي يا ايده اي يا ترفند خاصي وجود داره براي اينكار؟ چون من با Visual Basic روزانه كار ميكنم و نياز شديدي دارم بهش
با تشكر
اگه خيلي ضروريه كه از 6 استفاده كنيد از virtual استفاده كنيد
نقل قول:
ممنون براي جواب..اما منظورتون رو نفهميدم؟؟؟ از چي استفاده كنم؟ اvirtua ؟
من میگم چرا با .Net کار نمیکنی
همه چیش شبیه وی.بی6 یک خورده کوچولو فرق کرده مثلا بجای End باید بزنی Application.Exit
ولی خیلی باهاله دردسرش هم کمتره
VmWare workstationنقل قول:
microsoft vitual machin
اين برنامه ها براي كاراي مختلفي استفاده ميشن يكيش همين Trace برنامه ها تو سيستم عامل هاي مختلفه...يه جور شبيه ساز نمي دونم چه جوري بگم...متوجه شديد؟
علي جان 2008 full اومده؟نقل قول:
نوکرتم مجید جان من از کجا بدونم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من میگم چرا با Full 2008 کار نمیکنی
همه چیش شبیه وی.بی6 یک خورده کوچولو فرق کرده مثلا بجای End باید بزنی Application.Exit
ولی خیلی باهاله دردسرش هم کمتره
همین 2 هفته پیش Visual Basic 6 را روی ویستا نصب کردم. کار میکنه و مشکلی نداره.
پس باید مشکل شما جای دیگه باشه چون ماله منم رو ویستا جواب داد ولی گفتم شاید سیستم من خوف باشه
كساني كه تونستن VB6 رو روي ويندوز ويستا اجرا كنن ممنون ميشم اگر لينك دانلودي كه VB6 خودشون رو دريافت كردن در اينجا قرار بدن...چون من از محل هايي كه دانلود كردم (حالا يا به دليل كمبود برخي فايل ها و يا ناقص بودن SETUP) نتونستم اجرا كنم..
راستش VB.Net در حال حاضر آنچنان فراگير نشده ...دليلش هم استفاده ي تعداد زيادي كاربر از ويندوز xp sp2 هست.فعلا با vb6 خيلي راحتترم و دارم روش مسلط ميشم...در آينده ي نزديك قصد دارم به .NET برم.بقول شما تشابه هم كه دارن ....
با تشكر
ببينم شما آپديت وي بي 6 رو نصب كردي؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2064927&postcount=4