من مي خوام يه گوشي ان 85 8 گيگ بخرم حالا از شما مي خوام كه به من كمك كنيد كه هنگامي كه گوشي رو از مغازه مي خرم به چه چيزهايي توجه كنم ؟(اجزاي داخل جعبه مال كجا باشند و چي داخل جعبه وجود داره)
با تشكر
Printable View
من مي خوام يه گوشي ان 85 8 گيگ بخرم حالا از شما مي خوام كه به من كمك كنيد كه هنگامي كه گوشي رو از مغازه مي خرم به چه چيزهايي توجه كنم ؟(اجزاي داخل جعبه مال كجا باشند و چي داخل جعبه وجود داره)
با تشكر
از من میشنوی 8 گیگ نخر
خیلی هنگ میکنه اینو از خیلیا شنیدم
معمولیش خیلی بهتر از 8 گیگه
نه خیر دوست عزیز اصلا این طور نیست من که خیلی وقته این گوشی را عوض می کنم و یکی از اینها را 3 یا 4 هفته دارم تا حالا یک بار هم هنگ نکرده!!!!نقل قول:
خب اینم اجزای داخل کارتون:
1:خود گوشی موبایل
2:شارژر
3:هندزفری البته باید دو تکه باشد و این دو تکه از هم جدا هستند!
4:کابل Usb
5:کابل برای اتصال به تلویزیون
6:Cd خود گوشی
7: دو دفترچه یکی راهنمای روشن کردن و استفاده از شارژ اولیه و دومی هم راهنمای استفاده از گوشی البته سری جدید این گوشی 4 دفترچه داره اون دوتای دیگه عربی هستند!البته یه چیز یادم رفت یک دفترچه کوچک دیگه هست که برای اجرا کردن فیلم مردعنکبوتی 3 هست!!
اگه خواستی یک عکس از اینها برات میگیرم
دوست عزیز لطف کن از چیزی که اطلاع نداری اطلاعات اشتباه نده جایی هم نگو معمولیش خیلی بهتره چون احتمالا با خنده خیلی ها مواجه می شی من خودم که یه بارم هنگ نکرده برام باتری N95 معمولی خیلی ضعیفه یعنی اصلا جواب نمی ده..نقل قول:
اما شما دوست خوبم به انتخابت شک نکن که بهترین انتخاب رو کردی فقط حتما بایدMade in finland باشه حواست باشه توی بخش تخصصی N95 8GB می تونی اطلاعات کاملتری بدست بیاری
سلام.لطفا قبل از ايجاد تاپيك قوانين انجمن رو مطالعه كنيد:
پست شماره 4کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=188556
با تشکر
موفق باشین
درسته دوست عزیز ولی این دوستمون که نمی خواستند مشورت کنند ایشون می خواستند بدونند که وقتی گوشی که می خوان بخرند باید چه چیزهایی در کارتنش باشه!!!نقل قول:
دوست عزیز من در حدی نیستم که اینا رو بگم ولی اگه رعایت بشه برای خودمون خوبه:46:نقل قول:
سوال ایشونم یه جور مشاوره خرید بود دیگه.
به هر حال این کارم فقط به خاطر نظم انجمن بود چون توی این هفته این چندمین تاپیک مشابه بود که ایجاد میشد.:10:
شرمنده دیگه.
موفق باشین
مبارکتون باشه انشااللهنقل قول:
چیزی نمی گم حالابعدا به این حرفم می رسید
آقا شما همون 8 گیگ رو بخر:31:
بحث در مورد N95 8G رو بهتر نیست تو تاپیک خودش انجام بدیم؟
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=157854[/html]
با تشكر از دوستان گرامي
فقط يكي نگفت كه به غير از گوشي ساير اجزار مال كجاهستند
باطري؟
هندزفري؟