سلام
من یه فایل pdf دارم که میخوام با نارسیس ترجمه کنم . ترجمه رو فردا باید تحویل استادم بدم اما تازه متوجه شدم که نارسیس ترجمه اش نمیکنه . نمیشه یه جوری pdf رو تبدیل کرد یا راه حل دیگه ای نیست؟ :41:
Printable View
سلام
من یه فایل pdf دارم که میخوام با نارسیس ترجمه کنم . ترجمه رو فردا باید تحویل استادم بدم اما تازه متوجه شدم که نارسیس ترجمه اش نمیکنه . نمیشه یه جوری pdf رو تبدیل کرد یا راه حل دیگه ای نیست؟ :41:
salam matneton che ghadr ast zeyade ?
171 کیلو حدودا 7 صفحه. خواستم کپی از متن بگیرم بریزم تو وورد نشد.
سلام .راستش من با نارسیس تا حالا کار نکردم اما راهی برای تبدیل pdf به word نیست .
مهدی جان یه سری از برنامه ها هست که یه کارایی می کنند مانند pdf2word که اون رو تبدیل به word میکنه ، ولی من تا حالا استفاده نکردم ...
این دوستمون بیاد و استفاده کنه ببینه که نتیجه می گیره یا نه ؟ ( با سرچ تو گوگل میتونید دانلودش کنید )
دارم دانلودش میکنم اما حجمش 3 مگاست فکر اینو میکنم که بعده دانلود نگه خرابه. شما راه های دیگه ای دارین بازم بگین
سلام کریمی جان و tazkare عزیزنقل قول:
درسته برنامه های زیادی برای این کار وجود دارند ولی هیچ کدوم از اونا جواب نمی ده .
چون خیلی از اونا فونتهایی که به کار رفته را ساپورت نمی کنند و تنها بعضی از فونتها را که از فونتهای سیستم عامل هستند را ساپورت می کنند .
اگر این pdf شما را با فونت های سیستم عامل نوشته باشن را احتمالا ساپورت کنه .
تا حالا کسی نبوده با این برنامه ها جواب بگیره . ولی خوب دوست عزیز شما تست کن ببین جواب می ده یا نه .
من تا حالا مشکل کپی رو از برنامه ی آکروبات به ورد نداشتم، البته غیر از زبان فارسی.
وقتی Select text رو میزندید، مگه متن راحت کپی نمیشه دوست من؟
تایید میشه!نقل قول:
دیگه مهلتش تموم شد امروز باید تحویل بده
درسته برای کپی کردن مشکی نباید وجود داشته باشه . در ضمن متن شما فکر کنم تماما انگلیسی هستش من فکر می کردم فارسی هستش . برای انگلیسی مشکلی وجود نداره .