سلام دوستان
یه lcd میخام واسه بازی و فیلم واید باشه حدود رنج 250 تا 300 ترجیحا 19
لطف کنید راهنمایی کنید با دلیل و مدرک مستند
متشکرم:10:
Printable View
سلام دوستان
متشکرم:10:
خوب دوست عزيز توي رنج قيمتي شما به نظر من بهترين مي تونه samsung bw1931+ باشه البته مدا cw 1931+ هم اومده خيلي تفاوت خاصي نداره فقط اين اكان بهش اضافه شده...color innovation ... كه من نمي دونم چيه...:D....مدل هاي lg مثل 194wt هم هسته.....كه فكر مي كنم از نظر مشخصاتي مثل هم است ولي samsung يك پرستيژ خاصي داره......نقل قول:
سلام دوستان
متشکرم
LG 194WT
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rayaneh.com/product-2656.aspx
به نظر من زمان پاسخ دهي lg يكم توي تست هاي كه ديدم بالا است البته samsung شيكتره.....
سلام به همه
ممنون ولی میشه یکمی بیشتر توضیح بدید
اخه یکی از دوستان گفت یه سری ال سی دی ها تو بازی کم میارن به اصطلاحاز تصویر عقب میمونن میشه یکمی توضیح بدید چی بگیرم خوب باشه و از crt بهتر باشه ممنون
تایید میشه + مانیتور Benq مدل FP-92Wنقل قول:
من قیمت چند تا مدل خوب را میزارم
Dell E197FP 19" 290
Benq T201 w 20" 270
Benq FP-92w 19" 275
دوست عزیز من الان خودم دارم از سامسونگ 19 واید که مدلش 940 bw هستش استفاده میکنم
من که خیلی ازش راضیم و برا شما هم پیشنهاد میکنم
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایتون
اگه ممکنه میشه یکمی توضیحو بدید
که کنتراست چیه و زمان پاسخگویی چیه
و این اصلاحات
و بگید که اگه بیشتر باشه بهتره یا کمتر
ممنون
ویرایش شد....
سلامنقل قول:
کنتراست مربوط به روشنایی تصویر میشه که هر چی کنتراست بالاتر باشه تصویری روشن تر و واضح تری دارید.
به سرعت پاسخگویی پیکسل های تشکیل دهنده مانیتور در برابر تغییر رنگ (خاموش و روشن شدن) زمان پاسخ گویی میگن که هرچی کمتر باشه بهتره مانیتورهای گیم باید سرعتی زیره 5 میلی ثانیه داشته باشند.
اون مانیتورهایی که دوست شما می گفت برای گیم خوب نیست از زمان پاسخگویی بالایی برخوردارند.
موفق باش و یاعلی./