حالا هی بگید کا 850
در این مقایسه تمام عکسها باید با اون دوربین دیجیتال مقایسه بشه !!! جی 600 ترکونده !!!:27::27:
کد:http://www.phonearena.com/htmls/Nokia-N95-Samsung-G600-and-Sony-Ericsson-K850-Camera-Comparison-review-r_1817-p_2.html
Printable View
حالا هی بگید کا 850
در این مقایسه تمام عکسها باید با اون دوربین دیجیتال مقایسه بشه !!! جی 600 ترکونده !!!:27::27:
کد:http://www.phonearena.com/htmls/Nokia-N95-Samsung-G600-and-Sony-Ericsson-K850-Camera-Comparison-review-r_1817-p_2.html
با اینکه سونی رو خیلی دوست دارم ولی این مقایسه به تمام جنجالها پاسخ داد
g600 دیگه اوج 5 مگاپیکسلی موبایل هست
واقعا شاهکاره
متاسفم سونی داره چی کار میکنه با این همه فناوری من خیلی رو k850 حساب میکردم
به سامسونگیها تبریک میگم
ولی احتمالا k850 تو شب بهتره به خاطر فلش زنون
مهيار جان تبريك ميگم سامسونگ توي 2/3مگي ها هم برنده بود!(p850 رو ميگم!)نقل قول:
دوستان سلامنقل قول:
سونی داره کاره خودشو میکنه شما سونی اریکسون رو با سونی اشتباه نگیر
تو یه جا دیگه گفتم سونی فناوری هاشو نمیاد رو اریکسون بزنه رو گوشیهای خودش که مختص ژاپنن میزنه و بیشتر شکل مینی لپ تاپن یا اون اریکسون هایی که مال ژاپنن رو ببینین با همون سیاست تخصصی یعنی صدا جدا و دوربین جدا و غیره ساخته میشن ولی با این حال خیلی توپن یعنی مثلا صداش از w900 چند برابر بیشتره و با کیفیت تر
سامسونگ هم داره فناوری خودش ور رو گوشیهاش میزنه
شما باید سامسونگ رو با سونی مقایسه بکنید که فناوری کامل سونی رو داره نه با سونی اریکسون که همه فناوری سونی رو نداره و چون سونی مال ژاپنه پس باید با اریکسونش مقایسه کرد
البته همین سونی اریکسون هم تو یه جهاتی از همین سامسونگ برتره نمونش همین راحتی نصب برنامه روش
مهیار جان من به شما تبریک نمیگم به سامسونگ تبریک میگم به این خاطر که سامسونگ مال شما نیست شما فقط یک طرفدار هستید :10::46:
این N95 اصلا رنگاش به کلی با 3 دوربین دیگه فرق داره ! گاهی پر رنگ تره گاهیم مثه عکس اول از ساختمون رنگ رو به کلی تغییر میده واصلا رنگا به واقعیت نزدیک نیستن !
خدایی عکسایه G600 از N95 و K850 بهتر بود به خصوص تو حالت فول اسکرین ... تصاویر K850 یه مقدار مات هستش و تفکیک رنگا چندان جالب نیس ( از سونی خیلی بیشتر از این انتظار داشتم ) تصاویر نوکیا هم که مثه N73 تو بعضی عکسا مثه آبرنگ میمونه رنگا رو هم که به طرز عجیبی غیر واقعی نشون میده !
واقعا G600 بهتر عکس انداخته و جالب اینکه حجم عکساشم حدود نصف یا دو سوم دو گوشی دیگست !
واقعا درسته من کاملا این پستو تایید میکنم ممنون دوست عزیزنقل قول:
ایول به همه . من گفتم الان همه میان اینجا و میگن نه کا 850 نه کا 850 !!!! خوبه ادم واقعیت رو قبول کنه ! من یه عمر دارم میگم که دوربینهای سامسونگ رقیب نداره ولی کو کسی که باور کنه !
خداییش سامسونگ ترکونده من فکر می کردم دوربین کا850 از همه گوشیها بهتر باشه ولی جی600 معرکه است فقط اگه سامسونگ مثل سونی و ال جی روی گوشیهاش فلش زنون می گذاشت عالی بود
ایول سامسونگ
من همون موقع هم عاشق عکسای پ850 شده بودم
دمه سامسونگ گرم
خیلی حال کردم (ولی من زیاد با خود جی 600 حال نکردم)
من عاشق جی 800 اش شدم (خیلی خوشکل و دوربینش هم که دیگه معرکه) !!!!
البته بازم یه جاهایی جی 600 گرفته و یه جاهایی هم ک850 بهتر گرفته
ولی کلآ نوکیا رو نباید توی این نظر سنجی شرکت میدادن (البته بخاطر اینکه یه مقدار گوشیش قدیمیه و کیفیت واقعی 5 رو نداره)
البته به احتمال 100% در فریمور های بعدی مشکلات ک850 توی عکس رفع میشه
با سیدی هم موافقم !!