سلام چند وقته كه سيستم من هر چند لحظه يكبار اين پيغامو ميده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علتش چيه و بايد چيكاركنم؟
Printable View
سلام چند وقته كه سيستم من هر چند لحظه يكبار اين پيغامو ميده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علتش چيه و بايد چيكاركنم؟
سلام
فکر نمیکنم این مشکل ربطی به سخت افزار داشته باشه
شما باید فایل Command.com موجود در System32 رو عوض کنید .
میتونید از سی دی ویندوز یا از سیستم دیگه پیدا کنید
دوست عزیز شما از Notebook استفاده میکنی؟؟؟؟؟؟؟
اینطور که از تصویر بر میاد مشکل مربوط به 16 بیتی و 32 بیتی هستش. ممکنه مشکل سخت افزاری باشه
ويندوزت را عوض كن مشكل حل مي شود
تا حالا چند بار اين كارو كردم فايده اي نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه سخت افزاري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين كارم كردم ولي درست نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هم از notebook هم از pc هر دو اين مشكل رو دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز میشه اون ویندوزی را که شما نصب میکنی و استفاده میکنی را مشخصاتش را اینجا بنویسی.........
santa -sp1-2004
همون بابا نول
الان اون مشكل خيلي كم شد ولي سرعت كامپيوترم اومده پايين... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز به نظر من شما ویندوز Xp-sp2 Professional نصب کن.احتمالا مشکل از سیستم عامل است........
احتمالا سیستم شما خیلی قدیمیه(16 بیت) و 32 بیت رو خوب جواب نمیده.
ممکنه مشخصات کامل سیستم رو بگین؟