-
اينترنت آسان!!!
با استفاده از این سرویس که برای اولین بار در ایران توسط افرانت ارائه میشود کاربران میتوانند تنها با گرفتن یکی از شماره تلفنهای 9092303435 یا 9092303334 به شبکه متصل شده و استفاده از اینترنت را بلافاصله آغاز نمایند. مزایای این سرویس جدید اینترنتی علاوه بر موارد فوق الذکر عبارتند از :
پرداخت هزینه پس از استفاده و به میزان مصرف
پرداخت از طریق قبض تلفن مخابرات هر دو ماه یکبار
عدم نیاز به پیش پرداخت
عدم نیاز به شماره کاربری و رمز عبور
عدم نیاز به خرید کارت
عدم نیاز به عقد قرارداد
عدم نیاز به نصب نرم افزار جدید
قابل استفاده برای کلیه کاربران سازمانی، شرکتی و خانگی در هر زمان و از هر مکان
ضمناَ هزینه هزینه استفاده از این سرویس بازای هر ساعت 300 تومان میباشدکه برروی قبض تلفن مصرف کننده محاسبه میشود.
بايد چيز جالبي باشه!!! :ohno:
-
پس حتما یه سری مشکلات خاص خودش رو هم داره ؛
تو ایران بعدی اینطور چیزا ؛
مثلا پول تلفن خیلی زیاد میاد ، سرعتش کمه و ...
-
اين شماره هم براي سپنتاست 9092303200 جريان چيه
در ضمن سرعتش عالي من 50 وصل ميشم
-
با سلام
چه جالب ولي اگر من يه ترفندي زدم كه شماره تلفن من نيفته يا اينكه شماره تلفن يكي ديگه بيفته اونوقت بد ميشه درست نميگم؟
-
عجب....من که تو قم هستم....از يه جا اکانت ميگيرم و با سرت 51 وصل ميشم....قيمتش رو هم اون پايين تو امزام ميبينيد...
توپه نه؟
ولی اين که گفتيد ساعتی 300 تومان مييفته خيلی زياده...! ولی در کل چيز جالبی بايد باشه...
-
-
اينجوري ميتوني پول اينترنت رو به جاي اينكه از جيب خودت بدي، بندازي گردن بابات تا از فردا همه حقوقش رو بده برای پول تلفن! (بی انصافیه، نه؟)
به نظر شما فايده ديگري هم داره؟ (به جز موارد خیلی ضروری که مثلا کارتت یک دفعه تموم میشه و کار مهمی داری)
راستی این روش ها باعث مصرف بیشترمیشه که به ضرر شما و سود Isp هست.
-
تا اونجايي كه من ميدونم پول استفاده از اينترنت با كارتهاي معمولي در 12 ساعت روز هم 300 تومان هست ولي شبها نصف ميشه اگر درست باشه اين هم فرق آنچناني با بقيه نداره!
-
-
من که راحتم .
یه اکانت مجانی و ابدی از ایزایران دارم . :happy: :happy:
یه ریال هم براش هزینه نکردم . :blush: :blush: