این تاپیک رو زدم تا ببینم از کدوم پلیر استفاده میکنید .
در ضمن من خودم به jet audio رای دادم . 8) 8)
Printable View
این تاپیک رو زدم تا ببینم از کدوم پلیر استفاده میکنید .
در ضمن من خودم به jet audio رای دادم . 8) 8)
دنيا فقط Winamp كه يك روزم نمي تونم دوريشو تحمل كنم خيلي كارش درسته تازه فايلهاي DAT هم مي خونه بدون برنامه بعدآ آموزششو مي دم
Winamp خوبه
Realplayer All Versions !
Real One Player Gold Edition
Realplayer 10
...
سلام
Quintessential Player
:wink:
فقط فقط فقط Winamp..............><.....
سلام winamp-jetaudio از نظر من خیلی بهتر هست . :mrgreen:
سلام
Jet Audio بهترينه
شك نكنيد :wink:
اگه يكي رو بخوام انتخاب كنم قطعا و يقينا jetauio plus 6.2 و بالاتر هست. چون در اين نسخه تبديل فايلهاي تصويري به يكديگر و همينطور تصويري به صوتي هم اضافه شد. قبلا هم كه صوتي به صوتي رو داشت. از نظر پخش هم كه رو دستش نيومده. امكاناتش هم كه عاليه. كيفيتش هم كه حرف نداره.
دوم هم winamp
البته وينمپ درسته با نصب يك پلاگين مي تونه فايلهاي dat رو هم پخش كنه اما يه نكته هست كه خيلي از دوستان عزيز نمي دونند.
اون نكته اينه:
اگه يك فايل dat رو بخواهيد با وينمپ در حالت معمولي و بدون نصب پلاگين پخش كنيد نمي توانيد. اما اگه همين فايلdat را پسوندش رو به mpg تبديل كنيد (فقط پسوند رو نه اينكه با برنامه خاصي تبديل كنيد باز هم مي گم فقط پسوند رو تغيير دهيد) اون موقع وينمپ بدون هيچ پلاگين اين فايل را پخش مي كند.
چون dat و mpg در واقع يك فرمت هستند. امتحان كنيد حالشو ببريد. :wink:
پلایرهایی که امروز وجود دارند تقریبا میشه گفت که همه شون به نوبه خودشون خوب هستند و با رقابتهایی که با همدیگه دارند هر روز هم بهتر میشند. ولی باید دید که کدامیک از اونها دارای قابلیت های بیشتری است و بهتر میتونه نیازها رو فراهم کنه.
1 >> پخش فایلهای صوتی و تصویری توسط همان پلایر
2 >> کیفیت صدا
3 >> قابل دسترس بودن آسان آن ... مثلا Winamp پشت یک پنجره که باز شده گم میشه و باید پنجره را بدیم پایین تا بتونیم مثلا آهنگ رو عوض کنیم یا اینکه از تاسکبار با زدن 3/4 کیک بخواهید آهنگتون رو عوض کنید ولی JetAudio و یا Windows Media Player دسترسی بهشون خیلی آسونتر هستش
4 >> ساپورت کردن فرمتهای بیشتر بدون نیاز به پلاگین و یا استفاده کردن از نرم افزارهای دیگر مانند فرمت ram که توسط خود JetAudio قابل پخش هست که من بدون نیاز به Real Player با Jet Audio این گونه فرمت ها رو اجرا میکنم
5 >> کمتر مصرف کردن RAM
6 >> غیره ....
که در اینجا من Jet Audio رو بهتر از بقیه میدونم.