سلام
من میخوام بدونم که با فتوشاپ چطوری میشه کیفیت یه عکس رو بالا برد بطوری که تار نشه بعد هم بزرگش کنم؟
(لطفا خیلی زود)
Printable View
سلام
من میخوام بدونم که با فتوشاپ چطوری میشه کیفیت یه عکس رو بالا برد بطوری که تار نشه بعد هم بزرگش کنم؟
(لطفا خیلی زود)
فکر نکنم بشه همچین کاری کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم اين بحث عنوان شده بود
تزريق كيفيت امكان پذير نيست ولي با filter گيري و اعمال رتوش ميشه از تاري جلو گرفت
ازimagesize و دستكاري در dpi هم ميتوني كمك بگيري
آخر كار : شايد به دلت نچسبه
همونطور كه دوستان گفتن اين بحث چندين بار انجام شده و يك جواب داشته:
فقط با كمي دست كاري و استفاده از چند ***** ميشه عكس رو كمي واضح تر كرد.نقل قول:
تزريق كيفيت امكان پذير نيست ولي با filter گيري و اعمال رتوش ميشه از تاري جلو گرفت
ازimagesize و دستكاري در dpi هم ميتوني كمك بگيري
اگه خيلي نياز داريد ميتونيد اگه امكانش هست عكس رو بزاري تا من و دوستان كمك كنيم.
موفق باشيد♥♥♥
اگه میخواهی عکس و بزرگ کنی بهتره از برنامه کرل استفاده کنی .
فکر می کنم منظورت بزرگ کردن سایز عکس با کمترین افت کیفیت هستش
در واقع این کار ناممکنه چون امکان نداره قسمتهایی که وجود ندارند درست بشن
ولی نرم افزارهای خاصی هستن که با الگوگیری از قسمت های مختلف عکس یعنی با انتخاب هر پیکسل در عکس اولیه پیکسل های اطافش رو شبیه سازی می کنن و شما می تونید از این نرم افزارها استفاده کنید
یکی از اونها که امکان اضافه شدن به وسیله پلاگین به فتوشاپرو هم داره photo zoom هستش (البته اسم کاملش یادم نیست) که می تونی ازش استفاده کنی
و همونطور که گفتم این نرم افزار از الگوریتم خاصی برای شبیه سازی پیکسل های اضافه شده استفاده می کنه
امیدوارم تونسته باشم جواب سوالتو بدم
موفق باشی
عزیزان کسی لینک برنامه corel draw رو داره؟
بهتر بود درخواسستو تو انجمن درخواست نرم افزار ميگفتي.
موفق باشي♥♥♥
حجمش زياده ها !!!نقل قول:
حدود 300 ~400 مگي ميشه تازه از رپيد شِر / به نظرم سي ديشو بخري بهتر باشه
.
نمیدونم کرل رو برای چی میخواهی اما برای بزرگ کردن عکس با کمترین افت کیفیت نرم افزار فتو زوم نرم افزار خوبیه که از لینک زير میتونی بگیریش
اینهم هستکد:http://www.irtik.com/archives/?id=120
کد:http://www.p30world.com/archives/003154.php