چند روزه بین دوستان و اشناها بد جور شایعه شده یه گوشی اومده که 5 کانال Tv رو میگیره :18:
من قبول نکردم یعنی گفتم باید با چشمام ببینم اخه سرویس این کار تا جایی که من اطلاع دارم در
ایران ما کار نمیکنه یعنی فعال نشده
میخواستم مطمین بشم
مرسی:40:
Printable View
چند روزه بین دوستان و اشناها بد جور شایعه شده یه گوشی اومده که 5 کانال Tv رو میگیره :18:
من قبول نکردم یعنی گفتم باید با چشمام ببینم اخه سرویس این کار تا جایی که من اطلاع دارم در
ایران ما کار نمیکنه یعنی فعال نشده
میخواستم مطمین بشم
مرسی:40:
درسته یه سری گوشی های ساخت چین اومده که امکان دریافت کانال داره.از طریق سیستم GSM دریافت نمیکنه که تو ایران نا ممکن باشه .نقل قول:
لطفا عزیزانی که میدونن یا دیدن بیشتر و کاملتر توضیح بدن...
منم تا حالا یه همچین چیزی نشنیده بودم.
اين گوشي ها يه آنتن دارن كه امواج راديويي رو دريافت ميكنه
يعني هيچ ربطي به Gsm نداره
مثل تلويزيون خونتون
پس انده حاله !:5:نقل قول:
خیالتون را راحت کنم که چنین گوشی ای هستش و نه فقط 5کانال بلکه 7تا کانال را هم می گیره!(اگه شبکه قرآن را هم کانال حساب کنید 8تا!)
من 3روز پیش این گوشی را دست یکی از آشناهامون دیدم که خیلی هم عالی تلویزیون را نشان می داد. این گوشی Nec هستش و سیستم پیجیده ای واسه اینکار نداره و روی آن تنها تیونر نصب کردند و قلم این گوشی(چون فینگر تاچ هستش) به عنوان آنتن آنهم عمل می کنه. الان هم قیمتش دور و بر 600 تومان هستش با دوربین 2مگاپیکسل...
بله
هستش اما قيمتش حدود 600تا 800 هزار تومان يك مدل هم آن هم يك انتن كوچيك ميخوره به صورت usb از كنارش
باور نداري برو پاساژ علائدين بگو tv mobail ميخواهم
هست به دلیل تیونری که داره