معرفی تمامی برنامه های Prank ( برنامه های سرکاری و مردم آزاری در حد شوخی )
سلام
تو این تاپیک قصد دارم که برنامه های Prank را برای شما عزیزان معرفی کنم . من این برنامه ها رو به 10 دسته تقسیم کردم که آن ها را تو 10 پست اول معرفی می کنم ( برای منظم شدن این تاپیک ) ، چنانچه شما هم از این گونه برنامه ها سراغ دارید می تونید تو این تاپیک معرفی کنید ...
من خودم روزانه 4 / 5 تا معرفی خواهم کرد ...
یه مطلب مهم : من از آنتی ویروس NOD32 استفاده می کنم و همیشه به روز نگش میدارم و برنامه هایی رو که اینجا می زارم اول رو سیستم خودم اجراش می کنم تا ببینم که ویروس دارند یا نه ! پس برنامه هایی رو که شما دانلود می کنید سالم هستند چون قبلا رو سیستمم یه بار اجرا شدند ، دوستانی که از آنتی ویروس هایی مثل کاسپر ، مک آفی و ... استفاده می کنند حتما در جریان هستند که آنتی ویروسشون به این جور فایل ها زیاد گیر میده من خودم یه زمانایی از کاسپر استفاده می کردم و گذاشته بودمش رو امنیت بالا و نمی گذاشت که این جور برنامه ها تکون بخورند ! بگذریم من این مطلب رو یاداوری کردم که بگم فایل هایی رو که من واسه دانلود می زارم همه سالم هستند ...
دوستان عزیز ، من دارم یکی یکی برنامه ها رو براش توضیح می نویسم ، شا اونایی که تو پارسا اسپیس آپلود شده رو دانلود کنید ...
این تاپیک هر روز آپدیت میشه ! پس بهش سر بزنید ...
اگر میتونید همه برنامه ها رو دانلود کنید و نگاه به توضیح من نکنید چون شاید یه برنامه خیلی باحال رو من بد توضیح داده باشم و شما دانلودش نکنید و از دستتون بره !! :دی