-
داشتن Cd كپي جرم است
از هفته آینده و با عملیاتی شدن ستاد ساماندهی کپیرایت، CDهای کپی همچون چک پول تقلبی، دست هر فردی باشد، جرم تلقی شده و نیروهای انتظامی، حتی بدون وجود هرگونه شاکی، نسبت به عاملان و دارندگان آن معترض شده و برخورد خواهند کرد.
محمدامین شهرستانی، رئیس مجمع ناشران الکترونیک، در گفتوگو با سیتنا، از عملیاتی شدن ستاد ساماندهی کپیرایت از هفته آتی خبر داد و اظهار داشت: با ابلاغ بخشنامه از سوی دادستانی به تمامی 500 و اندی شعبه، عدم رعایت کپیرایت نرمافزار، از حالت جرم خاص به جرم عام تبدیل شده و توسط دادستانها مدیریت و آنها به عنوان مدعیالعموم با این جرم برخورد گسترده خواهند شد.
وی، افزود: با این بخشنامه، هر ضابط اجرایی قانونی، همچون نیروهای انتظامی برای برخورد با این جرم، احتیاجی به شاکی ندارند و میتوانند با دارندگان CDهای کپی، برخورد قانونی داشته باشند، در صورتی که در حال حاضر، نیروهایی انتظامی تنها در صورت داشتن شاکی، اجازه برخورد دارند.
وی، خاطرنشان کرد: بدین ترتیب، با بازجویی از دارندگان CDهای کپی شده، به صورت پلکانی، فرد اصلی و عامل شکستن قفل نرمافزار مشخص و دستگیر خواهند شد.
رئیس مجمع ناشران الکترونیک، با بیان این مطلب که برخورد قطعی با این مجرمان، حداکثر از فصل تابستان آغاز میشود، اظهار داشت: خوشبختانه شبکه دادستانی کشور به دلیل گستردگی قادر به برخورد با این جرم است و با عملیاتی شدن آن، اتفاق محکم و جدی در کشور رخ خواهد داد.
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
-
-
برو یره !
نقل قول:
یعنی حالا باید بترسیم؟
فکر میکنم بله
-
اول خود اینا برن ویندوز و مخلفات دیگه ای که رو سیستمهاشون هست قانونی کنند، بعدش بیان یقه مردم رو بگیرن.
وقتی خودشون رعایت نمیکنند ، نبایستی انتظاری از مردم داشته باشند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
حتما چند روز دیگه فتوا هم میدن گناه کبیرست !
معمولا چیزایی که با قانون عملی نمیشه به اسم دین مردم رو خر میکنن !
-
جالبه بدونید که مراجع تقلید اعلام کردن که
داشتن نرم افزار قفل شکسته در صورتی که استفاده از آن جنبه ی تجاری نداشته باشه موردی نداره!
اینو توی سایته چند تا از مراجع خوندم
تا اونجایی که من میدونم توی خارج از کشور هم همینطوریه
در صورتی که برنامه کرک شده را ترویج ندی و استفاده تجاری نکنی
کاری به کارت ندارن! حالا اگرمیخوایی ویندوز هم کرک شده بزاری!
EDITED
POP
-
پس حكم من اعدام هست!!!
يا حق (:
-
این قانون فقط برای برنامه تحت کپی رایته؟ یعنی اونایی که حق الحساب شون را دادن؟
اگر اینطوری باشه خیالم راجع به برنامه های ایرانی راحت میشه!
-
یه لطیفه قدیمی هست که میگه:
سالی که نکوست از بهارش پیداست. یه یه یه یه یه یه