يك فقره خبر داغ مخصوص كامپيوتر دانان گرامي
يادم بندازين بگم
فقط يه اشاره 100000 دلار پول توشه و اينكه 50 درصد سود رو مايكروسافت ميده به خودتون
الباقي خبر بعد كلاس ان شاأءلله
Printable View
يك فقره خبر داغ مخصوص كامپيوتر دانان گرامي
يادم بندازين بگم
فقط يه اشاره 100000 دلار پول توشه و اينكه 50 درصد سود رو مايكروسافت ميده به خودتون
الباقي خبر بعد كلاس ان شاأءلله
:18:
ایول منم هستم :21:
اگه خالی بندی نیست من هستم
مو عليكم دوباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
boy iran عزيز آدم نباس چشش دنبال پول باشه اصولا پول چيز بديه اخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدراسيون جهاني اختراعات با همكاري دفاتر در كشورهاي مختلف اقدام به برگزاري يه مسابقه تو سال2008 ميخواد بكنه
از هر كشور هم 5 تيم ميتونن شركت كنن
اختراعات تو زمينه سخت افزار و نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بايد باشه اونم باس به دبير خانه اش تو مجارستان فرستاده بشه
كشورهاي آسيايي تو تايلند بررسي ميشه آمريكا و اروپا هم تو نورنبرگ آلمان (اينش مهم نيس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
جوايز 5 جايزه 100000دلاري به كساني كه طرحشون برگزيده ميشه بعلاوه اينكه مايكروسافت ساخت و فروش اون طرحها رو بعهده ميگيره و 50 درصد سود اون رو به اون كشور ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقا چقدر زیاد توضیح دادی............
اطلاعاتمون رفت بالا
برا كسي كه اين كاره باشه يه اشاره هم كافيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اطلاعات زياد برا بدن ضرر داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بابا این کاره...........
اوههههههههه . اول اختراع کنیم . بعد بفرستیم . بعد از بین اون همه تیم اگه قبول بشیم .....بابا بی خیال
نه پس ميخواستي خود مايكروسافت همه كارا رو بكنه آخرشم بياد 100000دلار بهت بده
خودشم با توجه به شناختي كه من در مورد بچه هاي پي سي دارم اين كار ...
نقل قول:
حالا چی میشه مگه این بیل گیتس عزیز از 60 میلیارد دلارش صدهزارتاش رو هم بده به ما؟
چیزی ازش کم میشه؟
شما که اونجا آشنا داری توصیه ما رو هم بکن برادر
ارادت :11: