-
دماي كارت گرفيك
دماي كارت گرافيك من بدون over clock 55 و با اون 58 - 60 هست البته در حالت عادي .به نظرم گرم مياد نه ؟
كارت گرافيك من ge force 6200 turbo cash 256 mb هست ماله شركت albatron روش هم فقط heatsink هست و فن نداره به نظرتون چي كار كنم اگه بخوام روش فن بزنم از كجا گير بيارم؟
-
اقا اگه كمك نمي كنين حداقل به اتش نشاني زنگ بزنين كه كارت گرافيكم از گرما اتيش گرفتتتت.
-
مي توني يه سر بري بازار رضا حتمآ پيدا ميكني.
فقط كارت رو با خودت ببر.
-
همون 55 خوبه
6200 رو اورکلاکمی خوای بکنی که چی؟
هر چند من دمای 105 درجه رو هم برای Gpu دیدم و کارت هنوز هم سالمه!
-
مهم سالم بودن نيست مهم سرعت داشتند در دما هست
شما يك فن كوچولو روش نصب كنيد برقشم از پاور بگيريد مشكلتون حل مي شود بايد 40 باشد در دماي عادي
-
يه مدل فن بود که من استفاده ميکردم و به اينصورت بود که بين گرافيک کارت و سلت pci قرار ميگرفت مثل مودم يا sound کارت و برقش رو هم از پاور ميگرفت و دما رو هم به ميزان زيادي کنترل ميکرد ؛ اگه تو بازار رضا بگردي فکر ميکنم هنوز گير بياد
-
سلام عزیز منم مشکل شما رو با گرافیک 7300le داشتم رفتم فن یکی بهم داد از اون کوچیکا دیدم این اصلا چیزی نیست به یارو گفتم یه فن بزرگتر بده یکی بهم داد از فنهای قدیم Amd بستم روش دیگه تموم دما روی 40 الی 45 الان اگه بخوای عکسم برات میزارم.
-
من 7300gs دارم دماش همیشه 58 با اینکه روش فن داره
می خواستم بدونم این دما برای gpu زیاده؟
-
دوستان اصلاً این طور نیست این دماها کاملاً عادیه اصلاً هم به فکر اضافه کردن فن و ایجاد سر و صدا نباشید!!!
آستانه دمای خطرناک ShutDown Threshold در کارتهای Geforce 6200 برابر 145 درجه!!! و در کارت های Geforce 7300GT برابر 120 درجه می باشد که خیلی بالاتر از دماهای ذکر شده است.
این مقادیر را می توان در NVIDIA Control Panel هم دید.
-
بابا چي مي گي اگر دما بياد روي 120 كه ديگه كارت گرافيك سرعت نداره
دما از 50 بياد بالا سرعتش كم مي شود حدودا 50 درجه به 60 كه برسه توي سرعتش تاثير مي گذاره