Grim Fandango یکی از بازیهای قدیمی و با حال Lucas Arts .
حالا که بعد از مدتها تصمیم گرفتم دوباره بازیش کنمCDاش توی CDRom شکست.
دیگه هم پیدا نمیشه.
کسی نداره به من برسونه/بفروشه و...
من اصفهان زندگی میکنم.
Printable View
Grim Fandango یکی از بازیهای قدیمی و با حال Lucas Arts .
حالا که بعد از مدتها تصمیم گرفتم دوباره بازیش کنمCDاش توی CDRom شکست.
دیگه هم پیدا نمیشه.
کسی نداره به من برسونه/بفروشه و...
من اصفهان زندگی میکنم.
میتونید زنگ بزنید به dc و ازش بخواید احتمال 90% تو archive خودش داره .
عزیزم من اصغهان هستم و بازیش رو دارم واقعا میخوای؟
Dc چیه؟ چهطوری میتونم بهش زنگ بزنم؟
بله ، البته که میخوام.نقل قول:
اگه میتونی برام پيغامهاي خصوصي بذار چکار کنم.
این Dc هم بگید چیه شاید بعدا استفاده کردیم.
عكسي نداريد از اين بازي
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين بازي بهترين بازي Adventure در كل تاريخ معرفي شده از نظر Gamespot -- من هم بازي نكردم اين رو ميخوام داونلود كنم اگه حوصله داشتم!
اين ديگه چيه:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
دوستان من این بازیو چند ساله پیش بازی کردم خیلی قدیمیه ولی در کل بازیه قشنگیه ولی لازمه بگم فوق العاده سخته و تقریبا بدون داشتن walkthrough تمام کردن آن غیره ممکنه !!!
اگه از طرفداران بازی های معمائی هستین میتونه انتخاب خوبی باشه...
سلام !!! (بخشید تاپیک قدیمی رو آوردم بالا ، چون سوال داشتم )
عیدتون مبارک !!!
بالاخره موفق شدم این بازیو گیر بیارم و بازی کنم !!!
چند سواله کوچیک :
داستان کلیه بازی چیه ؟؟ ما کی هستیم ؟؟!!!
و معماهای بازی چقدر سخته که بدون راهنما نمیشه ؟؟؟ ینی سختیش به پا نورهود میرسه ؟؟؟ یا مرحله شربت درست کردنه سایبریا 1 ؟؟
:31:
سوال مهم تر :
walktrough این بازی رو کسی داره برا ما بذاره ؟؟ یا ارهنمای فارسی (ولی حالش به اینه که خودمون بریم )