سلام
میگما این cpu uage کامپیتر من در کمترین حالتش که هیج برنامه ای باز نباشه ری پتجاه درصده برتی همین قتی برنامه یاز کنم سرعتش خفن میاد پاببن، با کاسپرسکای آپدیت شده هم اسکن کردم کامپیوتر را هیچی پیدا نکرد
کسی میدونه چیکار میتونم بکنم؟
ممنون
Printable View
سلام
میگما این cpu uage کامپیتر من در کمترین حالتش که هیج برنامه ای باز نباشه ری پتجاه درصده برتی همین قتی برنامه یاز کنم سرعتش خفن میاد پاببن، با کاسپرسکای آپدیت شده هم اسکن کردم کامپیوتر را هیچی پیدا نکرد
کسی میدونه چیکار میتونم بکنم؟
ممنون
یه عکس از Task Manaagerات در همین حالتی که میگی بزار اینجا
البته از قسمت Processesاش
یه برنامه جاسوسی یا یه فایروال مسخره میتونه این طور Cpu رو مشغول کنه. البته احتمال اول بیشتره...
میگما من فاتیرال که ندارم، یعنی زن الارم داشتم که کاسپرسکای مقع تصب بهش گیر داد گفت پاکش کن،یرس هم که کاسرسکای چیزی پیدا نکرد...نمیدنم ..االا
ابنم عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
پرنس جاننقل قول:
شما عکسو کامل نذاشتی(یعنی قسمت System Idle Pvocess)روندیدم توش
اما 99درصد ویروس یا تروجان داری.....خفن
cpuشما در حالت عادی داره بالای50درصد پردازش میکنه(که کاملاغیرعادیه):puke:
این یا بخاطر ویروس یا تروجانه(تروجان رو از روی مقدار تبادل اطلاعات همون سندو رسیو توی کانکشنت میتونی بفهمی....اگه سند اطلاعاتت بیشتراز رسیوت باشه.......خب تروجان داری)
اگر نه
خب........به برنامه (یا ویروسه خفن داره از سیستمت کارمیکشه ......اساسی)
میگما تروجان را که فکر نکنم از این راه بتونم بفهمم چون مصلا من امروز از صبح تا الان بیست گیگ فیلم گرفتم .
اما خوب ساویس جان راه دیگه ای برای من سراغ داری ؟ کاسپرسکای رو که والا میگن بهترین ویروس یابه دیشب گذاشتم اسکن کرد و هیچی ویرس پیدا نکرد، نود 32 را هم که قبل از کاسپرسکای داشتم وقت اسکن سرعنش فوق العاده میومد پایین زطری که می نوشت یه هفته طول میکشه.....راه دیگه ای داره؟
این ویروسه هم فکر کنم از ظن خودش امده توی سیستم من
ممنون
متاسفانه گمونم.........ویروس باشه:sad:نقل قول:
پرنس عزیز
والا من امروز عصر هم با دکتر یزدی صحبت کردم هم با بخش پشتیباتی کاسپر
هردوشون nod32رو پیشنهاد کردن.......(هرچند برا دکتر یزدی فرق نمی کرد)
راه دیگه؟
گمونم ........در کمال تاسف........
خرید یه آنتی ویروس اصل!!!!
تبلیغ نمیکنم........
میدونی .....کمترین خاصیتش ایته که باید و مجبورن جوابگو باشن و مشکت رو حل کنن........اگر نه نمایندگیشونو ازشون می گیرن
ای داد بی دود چه خبره تازه هیچ برنامه ای هم ران نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخم سوت کشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] savisجان ببین نزدیک 500 مگ هم پیج فایل درگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کو عکسش پس؟نقل قول:
چرا درگیره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بیخودی درگیره...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا ویروسی چیزی گیرداده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اسکرین شات بذار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حل شد آقا مشکل از لچ گت بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: