دوستان اگه سیدها 6 و لیچ های 6 باشه برای تورنت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟ چند باشن سیدها تا بشه 800 کیلو سرعت گرفت؟؟؟؟؟؟.ممنون ار همه دوستان
Printable View
دوستان اگه سیدها 6 و لیچ های 6 باشه برای تورنت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟ چند باشن سیدها تا بشه 800 کیلو سرعت گرفت؟؟؟؟؟؟.ممنون ار همه دوستان
filestream و zbigzنقل قول:
برای فایل تورنت هم bayp-rox-y دات ch
هیچ حساب و کتاب مشخصی نداره. همون طور که قبلاً گفتم ممکنه یه تورنت با 1 سیدر خوب سرعت بالای 1مگابایت بده، یه تورنت با 10 تا سیدر نتونه این سرعت رو بده. بعد هم بستگی به موقعیت مکانی این سیدرها و لیچرها داره. مثلاً این که از کدوم کشورها هستند و خودشون با چه پهنای باندی به اینترنت وصلن. شما یه فایل رو با utorrent دانلود میکنی بعد که تموم میشه تا وقتی از فولدرش منتقل نکرده باشی میتونی به عنوان یه سیدر عمل کنی. اما سرعت آپلودت به زحمت به 60 تا 70 کیلوبایت میرسه. حالا اگه چهار نفر همزمان به سیستم شما درخواست بدن همین سرعت قطره چکونی هم بین چند نفر شیر میشه. پس الزاماً تعداد سیدرها مهم نیست، کیفیتشون مهمتره.نقل قول:
پس به خاطر همین بود که من خاطات یه خون اشام رو با سرعت یک دهم کیلو ولی دکستر روی 700 کیلو دان می کردم.نقل قول:
دوستان از موقعی که مودم رو adsl+2گذاشتم روزی یکبار قطعی دارم لینک میپره؟مشکل از چیه؟
روی Adsl 2 خالی بزار ببین خوب نمیشهنقل قول:
یه عکس هم از تیکهایی که زدی بزار ببینم مشکل ندارن
خواهشا یکی جواب ما رو بده
256 محدود سرعت دانلودش روزانه و شبانه چقدره؟
توی قسمت capabilty تیک دو گزینه اولو بزن ببین مشکلت حل نمیشه؟؟نقل قول:
ببینم اگه بازم قطعی داشتم و پرش لینک دو تیک رو میزنم:n02:،اون دو تیک رو بزنم چی میشه،چی هست کلا اون بخش؟:n13:
Adsl2 پلاس و annex m فعال باشهنقل قول:
فاصلتون از مرکز مخابرات زیاده؟
تلفن بی سیم به خطت وصله؟
نه تلفن بی سیم به خط وصل نیس.فاصله تا مرکز مخابراتی شاید کمتر از 500 باشه
دوستان یه سوال دارم:وقتی من در حال بازی آنلاینم وقتی یه نفر پیجی باز می کنه و توی اینترنت چرخ می زنی،بازی من لگ شدید پیدا می کنه،می خواستم بپرسم راهی هست که بشه این مشکل رو حل کرد،که مثلا وقتی من آنلاین بازی می کنم و کسی پیج باز می کنه ،توی بازی اذیت نشم؟!!مودمم هم asus هست.
سلام دوستان من توی اندروید مشکل قعطی وی پی ان دارم یعنی وی پی ان وصله ولی کار نمیکنه وای تو کامپیوتر مشکلی نیست وی پی ان هم pptp هست
گوشیتو روت کننقل قول:
بزار رو t1.413 یا g.dmt اگر هم نمیخوای رو اینا باشه با dmt اس ان آر رو ببر بالانقل قول:
یه سر بزنید بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سر بزنید بد نیست
دوستان بغیر از پورت چیز دیگه ای هست(تجهیزتی که برا adsl تو مخابرات نصب میکنن) که امکان خراب بودنش وجود داشته باشه؟یدفعه درخواست تعویض پورت بدیم پورتو عوض کنن مشکل از یه جای دیگه باشه چون من شنیده بودم یه نویزگیری هست تو مرکز مخابراتی ولی مرکز مخابراتی گفت فقط پورته:n13:
الان باید برم درخواست تعویض پورت بدم که عوضش کنن ولی میخوام مطمئن بشم
هیچی نفهمیدم:n02:یکم ساده تر نامردا:n02:نقل قول:
همین الان یک ماهه 2 مگ رو گرفتم بینم چطوریه
ولی تو تایم غیر زایگان یعنی الان هم حداقل سرعت اسمی رو بهم نمیده
زنگ زدم پشتیبانی میگه پهنای باند مرکز محدوه الان3ماهه همینو میگن
QoS مودم رو فعال کن....نقل قول:
نقل قول:
اونی که شنیدی احتمالا dsl filter بوده که مربوط نیست. برو درخواست بده همچین چپ چپ هم نگاهشون کن یخورده حساب ببرن زودتر این قضیه رو حل کنن!
نه میگن جک اسپلیتر این نوشته رو از یه سایتی درآوردم:نقل قول:
تو مرکز mdf دستگاهی به نام dslam وجود داره اونجا هم ی جک اسپلیتر وجود داره
همونه , ولی مشکل تو نیست . پورتو که عوض کنن دیگه مشکل نفر بعدیه .
یعنی پورتو اگه عوض کنن باهاش جک اسپلیتر هم عوض میکنن؟نقل قول:
dslam چی احتمالش هست مشکل از dslam باشه یا اون مشکل پیدا نمیکنه؟
اصلا dslam کجاست تو مرکز مخابراتی یا شرکته خدمات دهنده؟
به کمک یکی از کارمندان پارس آنلاین تمام قضیه رو متوجه شدم دمش گرم:n16:
چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب توضیح بده بقیه هم بدونن :n18:نقل قول:
دوستان پارس آنلاین از نظر پینگ چطوره؟ واسه بازی خوبه؟
واسه من که اصلا جالب نیستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من الان 1 گیگ ترافیک اضطراری از پارس گرفتم زده تا 5 روز قابل استفادهس .. میشه با هاش تو ترافیک شبانه 2 تا 7 استفاده کرد ؟
خیر به هیچ وجه :n09:نقل قول:
بعد اگه سری بعدی دوباره 1 مگ شارز کنم به جای 4 گیگ 3 گیگ میده ؟نقل قول:
من که یه سری گرفته بودم شبانه داشت :n16:نقل قول:
شما گفتی برات رو نو اینترلیو ببندن ؟ در حالت عادی برای منم جالب نیست...نقل قول:
• ترافيک حجمي سرويس شما در زمان استفاده از تمديد موقت به صورت رايگان نبوده و محاسبه می گردد.نقل قول: