اینجا شیرازه جیمیل به خوبی باز میشه / ولی شاتل نیستم .دی:نقل قول:
ننگ بر همایون.دی:
Printable View
اینجا شیرازه جیمیل به خوبی باز میشه / ولی شاتل نیستم .دی:نقل قول:
ننگ بر همایون.دی:
درود من شیراز هسم. من هم تقریبا همین سوالو داشتم البته من خیلی کمتر ازین دان کردم و اینجوری شد(البته من نمیدونستم که شاتل قانون مصرف عادلانه برای ساعات رایگان داره چون شرکت قبلی اینجوری نبود و من کاملا از ساعت رایگانم هر شب استفاده میکردم) پشتیبانی میگه ۲ هفته بایستی صبرکنی یا اینکه باید انقدر در طول روز استفاده کنی تا اختلاف میزان حجم روز وشبت کم بشه و سرعتت بره بالا.نقل قول:
و یه سوال دیگه دوستانی که از اکو ۵۱۲ استفاده میکنن میزان دانلود روزانه و شبانشونو لطف کنن و بگن.روزانه من رو یه مگ هس میخاسم ببینم کسانی هستن که براشون بیشتر بسته باشن؟یا مال من پایینه الان؟چون بعضی شرکتا سرویسای زیر ۱ مگ رو رو دومگ یا حتی بالاترم میبندن.
پاینده باشید.
من اصفهانم چند روزه که با یاهو و جیمیل مشکل دارم
من هم قم گوگل و جيميل يا باز نميشن يا به سختي :n13:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
درود برتمامی دوستاننقل قول:
عزیزان، این مشکل کل ایران است و تقریباً تمامی سرویس دهندههای اینترنت این مورد را دارند!:n13:
در حقیقت مشکل اصلی ف.ی.ل.ت.ر شدن این سایتها است!:n25:
شما بایستی از یه ف.ی.ت.ر شکن خوب استفاده کنید که به راحتی وارد سایتهای مورد نظرتان بشوید!:n10:
پایدار باشید.:n11:
جیمیل و گوگل خیلی راحت باز میشه
واسه من که 3 روزه باز نمیشه!
دوست عزیز ربطی به فیل-تر شکن هم نداره چون با استفاده از اون هم باز جیمیل باز نمیشه!نقل قول:
دوست من؛نقل قول:
کاملاً بی ربط هم نیست!:n15:
لطفاً پیغام خصوصی خود را چک کنید.:n11:
سلام دوستان من نمیدونم این آقایون زیر ساخت و مخابراتی چه مشکلی با گوگل دارن ی بار به بهانه ی توهین به پیامبر میبندش ی بار به خاطر توهین به آرمان های امام راحل و ... سه روز جیمیلم باز نمیشه ولی hotmail خداروشکر تا حالا که باز میشه .
سلام دوستان
من الان آسیاتک 2 مگ دارم. می خوایم بریم یه محل دیگه که آسیاتک سرویس نمیده. می خواستم سرویس 2 مگ شاتل(ECO) بگیرم. کلا چه جوریاست؟ کیفیت خط و سرعت دانلود چه طوره؟
حالبه
به پشتیبانی که زنگ میزنی، یک صدای ضبط شده به اول مکالمه اضافه شده که میگه:
"مشترک گرامی مشکلی که با Https و جیمیل و یاهو میل داری تقصیر ما نیست"
طبعا منظورشون اینه که مشکل از خانواده ی بعضیاست
و ما امیدواریم که اون خانواده برن آب توبه روی سرشون بریزن
تا شاید مشکل اینترنت کشور هم حل بشه امید به خدا
ما هم دعا میکنیم:n05::n06:
سلام
دوستان؛ دیشب تا صبح دانلود کردم و به مرز 5 گیگ دانلود نزدیک شدم!:n10:
امشب نمیتونم دانلود بذارم؛ چون مانیتورم ایراد پیدا کرده است!:n27:
با حل مشکل از فردا شب به دانلود شبانه خود ادامه خواهم داد!:n20:
فعلاً در این ماه؛ تا امروز 31 گیگ و 800 مگابایت دانلود رایگان شبانه داشتهام!:n18:
یعنی محدود نمیکنه دیگه؟؟؟ :n02::n13::n13:نقل قول:
شاتل مثل اسیاتک نیست که شبها هر چی دانلود کنی کارت نداشته باشه و شبانه را محدود میکنهنقل قول:
چطور مشکلی هست که بقیه شرکت ها مشکل ندارننقل قول:
چرا محدود میکنه یا ایشون فعلا از زیر دست شاتل دررفته یا مرکز مخابراتشون مشکل پهنای باند نداره فعلا و محدود نکردننقل قول:
یعنی برای سرویس eco 2 مگ سرعت دانلود شبانه حدودا چه قدر هست؟ البته من زیاد اهل دانلود شبانه نیستم ولی شاید بعضی وقتا بخوام استفاده کنم. یه سوال دیگه این که مثلا اگه من شب 800-900 مگ دانلود کنم در طول روز سرعتم کم می شه؟
یک کمک میدید دوستان؟!
این سایت براتون سریع لود میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مرورگرهای مختلف هم تست کنید ممنون میشم
درود 2 مگ نداشتم فک کنم 120 تا 140 تا سرعت دان شبانه بده .. خیر دوست عزیز ربطی به سرعت روزانتون ندارهنقل قول:
بله دوست عزیز سریع لود میشهنقل قول:
سلام
لطفا راهنمائی کنید
قبلا سرعت شبانه بد نبود اما چند شبه سرعت خیلی کمه زنگ زدم بهشون و گفتن که سرعتتون برای دانلود زیاد به حالت محدود شده حالا چقدر طول میکشه از ابن حالت دربیاد
راهی داره که سرعت خوب بشه ؟
ممنون
خداحافظ
شبا از چه میزان بیشتر دانلود بشه سرعت محدود می شه؟
منم تو این دوره بار 2وم هست که محدود شدم و اگر تو این مدت محدود رعایت کنی و زیاد ( اصلا ) دانلود نکنی شاید 15 روزهنقل قول:
از محدودیت خارج بشی ولی اینو باید بدونی اسمت رفته لای کاربران پر مصرف و تا دوباره زیاد دان کنی دوباره همین آش و همین کاسه :n02:
شاد باشی :n12:
نقل قول:
اگر از اول دوره بخوایم حساب کنیم نباید از 18 گیگ تجاوز کنه :n15:
من الان تو سایت شاتل با یکی از کارشناساشون چت می کردم گفت که در تهران دیگه سرویس 1 مگ و 2 مگ محدود ارائه نمی شه و فقط نامحدود هستش. :n03:
درود
دوستان؛ مونیتورم دیشب سوخت و مجبور به خرید مونیتور شدم! البته خیلی قدیمی بود!:n06:
امروز رفتم مرکز کامپیوتر ایران و یه مونیتور خریدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LED [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم مونیتور خوبی باشه:n13:
از امشب دوباره دانلود شبانه را شروع میکنم و فردا حجم دانلود شده را خبر میدهم!:n20:
چاره ای نیس ولی اینو باید در نظر بگیریی نامحدودشون با محدود هیچ فرقی نداره یعنی هر چی دان کنی باز محدود میشی :n15:نقل قول:
داش محسن مبارکــــ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چند خریدی؟ گارانتی هم داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شب بخیر
ممنون ابوالفضل جان؛:n12:
330 هزارتومان، و گارانتی 2 ساله سام سرویس!:n10:
خوش به حالت :n19: :n04:نقل قول:
شاتل واقعا مزخرفه. از یه طرف میگه سرویس نامحدود میدم. از طرف دیگه میگه این قانون برا اینه که به بقیه فشار نیاد بعد میگه اگر در طول روز دانلود زیاد کنی تا اختلافش با دانلود شب کم بشه سرعتت میره بالا. خب این کار که باز به بقیه فشار میارهنقل قول:
روز بخیر
دوستان ؛ در ادامه دانلود رایگان شبانه از شرکت شاتل مهربان!:n09:
دیشب فقط توانستم 3 گیگ و 720 مگابایت دانلود کنم!:n13:
طی این ماه تا امروز ، 12 بهمن ، سر جمع حدود 36 گیگ دانلود کردهام!:n18:
امیدوارم طی شبهای آینده حجم دانلودم بیشتر شود!:n25:
موفق باشید.:n11:
آخهاین چه وضعشه؟
من خیلی خیلی خیلی خودم رو بکشیم توی ساعت رایگان که تازه محدود هم نیستمم نمیتونم بیشتر از 1.4 گیگ دانلود کنم!
ازین کمتر میشه که بیشتر نمیشه!
چکار کنم؟
بابا دانلود داریم!
دیشب از 4 تا 8 1 گیگ دان کردم :n03:
سلام.. دوستان من از مخابرات میخوام بیام شاتل.. سرویس های نا محدودش رو شنیدم اگه زیاد دانلود کنی سرعتش کم میشه.. این سقف دانلود برای هر ماه تقریبا چقدر میشه.؟
مثلا نامحدود ART4 رو بگیرم سرعت دانلودش چقدر خواهد بود و تا چه حجمی میتونم با سرعت بالا دانلود داشته باشم ؟
درود
دیشب اصلاً دانلود رایگان خوبی نداشتم!:n27:
از ساعت یک شب تا هشت صبح؛ کلاً 2 گیگ و 830 مگابایت دانلود کردم! واقعاً افتضاحه!!:n28:
فردا شب باید جبرانش کنم!:n23:
البته این رو هم میدونید که من بیش از یک ماهه، محدودم کردهاند!:n15:
اما من دست از تلاش بر نخواهم داشت!:n25:
جمعه خوبی داشته باشید.:n11:
.
دوستان مشهدی آمار بدن سرعت دانلود شبانه شون چه قدره ؟ (سرویس اکو )
مال من رو 60k محدود کردن
كسي اطلاع داره كه چرا در رشت سرعت شاتل افت كرده و از512بيشتر نميدن؟
درودنقل قول:
مشخص نیست که چقدر باید دانلود کرد ولی بیشتر از 18 گیگ نباید بگیری چون بیشتر از این بشه احتمال اینکه محدود
بشی خیلی زیاده . سرعتشو نمیدونم آرت 4 باید 100 تا سرعت رو بده
نقل قول:
پهنای باند ندارن برای همین نمیدن یکی از دوستان دیگر تو همین فروم که از رشت بود سرویس 512
سرعت دانلودش به زور 70 می شد در صورتی که 128 خودم سرعت دانلودش کمتر از 270 نمیشه :n01:
بله منم512 دارم سرعتم نهايت70 پس يعني به سابق برنميگرده؟نقل قول:
روز خوش
دوستان، دیشب هم دانلود رایگان شبانه را ادامه دادم، ولی خیلی کم توانستم دانلود کنم!:n15:
2 گیگ و 920 مگابایت دانلود دیشب من بود!:n13:
البته صبح ساعت 7:25 دقیقه برق ما رفت و کامپیوتر خاموش شد!:n27:
در این ماه؛ تا امروز که 14 بهمنماه است؛ حجم دانلود رایگان من از مرز 40 گیگ گذشت!:n20: