به به !!!!! تیم پرنس !!! کری خوندن دیگه بسه !!!!!!! وقتی می گم مال منه یعنی مال منه !!!!!!!!!!
Printable View
به به !!!!! تیم پرنس !!! کری خوندن دیگه بسه !!!!!!! وقتی می گم مال منه یعنی مال منه !!!!!!!!!!
اگه اون برا تو باشه پس صفحه ماله منه:27:
صفحه که مهم نیست !!!! کل صفحه مال تو اون یه پست مال من !!!!!!!!!1 معادله ی خوبیه !!!!!!!! (معامله منظور بود 1)
صفحه 4000 مهم نیست؟:31:
اوه دمش گرم
یه سی دی پیدا کردم مربوط به دقیانوس و اجدادش
پدریزرگم میگه یادمه اینو شخص ملک المتکلمین بهش هدیه داده :دي
Joint Operations: Typhoon Rising
کوچیک بودیم شبکه ای بازی میکردیم حالا نمیدونم اینترنتی هم میشه یا نه
نسخه جدیدش نیومده؟
به این سایت هم سر بزنید بازیش جالبه
wwc.tribalwars.com
سلام
چه خبر از و 30؟
به نظرتون کودوم اوسکولی پا می شه می اد ترایب 740 ؟؟؟؟ :دي
بچه ها من از هر ریسورس 1 کا می خوام !! :دي
سلام....!!!!!!
سلام بر شما دوست عزیز ! شما راهنمای صفحه ی اوول رو خوندین ؟؟ :دي
اتک بریکر از کی شروع میشه؟
در کدوم ورلد ها ؟
یه توضیحی میدین؟
یه چیز جالب ! ورلد 12 هم حدوداپارسال توی همین حدودا که ورلد 30 راه افتاد راه افتاد !
تمتم ورلد ها ! یکی 22وم ! یعنی 3 روز دیگه اون کی رو دقیق نمی دونم الان نگاه می کنم !نقل قول:
اتک بریکر از کی شروع میشه؟
در کدوم ورلد ها ؟
یه توضیحی میدین؟
و 12 یه چیز دیگه بود
خیلی حال میداد
چه جالب !!!!!
Attack break for Christmas will last from 00:00 Server time on the 24th until 00:00 Server Time on the 27th.
Attack break for New Years will last from 00:00 Server time on the 31st until 00:00 Server time on the 2nd of January.
وحید کجاست ؟
آرتاس پیداش نیست.
شماها خدایی نکرده دارین اسپم میدین ؟
Major TW Stats update released - come check it out!
A major update for Tribalwars Stats has been released, allowing you to login and link your Tribalwars account with TW Stats!
We've also updated nearly everything on the site with a bunch of new features, fixes and improvements. Even if you've never visited TW Stats before, come check us out! The site is guaranteed to increase your performance in Tribalwars.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
If you are familiar with TW Stats, you can find a full list of changes [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Free premium!
A lucky 20 people can win a months of free premium with the new TW Stats update. Simply visit the site and login with your Tribalwars account and you'll be entered into the prize draw.
ورلد 10 خیلی خر تو خر شده !!
اینقدر روستا ریخته که نمیدونم از کجا شروع کنم...
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4 (4 کاربران و 0 مهمان)
کودوم وحید ؟؟ :دينقل قول:
وحید کجاست ؟
آرتاس پیداش نیست.
ارتس نمی دونم !:21::21:
یه سوال ! توی اتک بریک به باربارین ها ه نمی شه حمله کرد ؟؟؟نقل قول:
ورلد 10 خیلی خر تو خر شده !!
اینقدر روستا ریخته که نمیدونم از کجا شروع کنم...
Tribal Wars team today at 03:14
QuickFact: The person who owns the email to any account is almost always the true account owner in the end, make sure your email is secure and you own your account!
Trying to keep your account secure!
Brought to you by Your Tribalwars Team
Tribal Wars is a browserbased online game. Every player controls a small village , striving for power and glory
=SK= Ridz13 on 17.12. at 22:00
Hello,
I am writing to advise you to start over. It is early in the world, it will not affect you at all if you restart RIGHT NOW. You may be wondering ‘why should I restart?’. I am a highly experienced player, aggressive and skillful. I am on many other worlds with hundreds of villages.
In every other world, the people in my area get outplayed, destroyed and farmed by me. This is for your own good and saving yourself time and work.
To restart, go to “Settings -> Start Over -> Confirm”. Thank you and good luck in your new position.
حالشو گرفتید یا نه؟
همون وحید که هی بن میشه!!!!:31::31::31:نقل قول:
اهاااان !نقل قول:
نمی دونم از ارتس بپرس !! :دي
اینو دیدید ؟ :
کد:http://www.twars.org/
anti malux :
شما خودتو معرفی نکردی؟
در هاحال به جمع ما خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهان حواسم نبود ! :دينقل قول:
anti malux :
شما خودتو معرفی نکردی؟
در هاحال به جمع ما خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی ورلد 30 بازی می کنم اوولین بارم هم هست دارم بازی می کنم ! یوزرمم اینه ! :دي
GodOfHero !
سرعت من شدیدا کمه !!!!!
صفحه ها دیر لود میشه...:41::41::41:
این دیگه چیه ؟؟:ديچنقل قول:
اینو دیدید ؟ :
کد:
http://www.twars.org/
اتفاقا برعکس سرعت من خیلی خوبه ! از وقتی بازی رو ترک کردم سرعتم توپ شده !! :دينقل قول:
سرعت من شدیدا کمه !!!!!
صفحه ها دیر لود میشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پارسا اسپیس خودم آپ شده !! :دينقل قول:
همون دیشب باید حالتونو میگرفتم !!!!!