میگم همه زنگ بزنیم این سرویس مجانی رو برامون فعال کنن تا ته دانلود کنیم بعد تمدید نکنیم و پولشون رو ندیم:31:
Printable View
میگم همه زنگ بزنیم این سرویس مجانی رو برامون فعال کنن تا ته دانلود کنیم بعد تمدید نکنیم و پولشون رو ندیم:31:
اینم تست سرعت ما 4 صبح
آپلود از دانلود جلو زده
سرویس 256-اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چه سرعتتون زیاده!
من 256 دارم
سرعت دانلود 33 هستش
دوست من ، من دوسال پیش وایمکس داشتم 256 داتک سرعت دانلودم رو 40 بود.(اینو همینجوری جهت اطلاع گفتم!!!)نقل قول:
اما بنا به گفته کارشناسان!:38:سرعت نرمال دانلود در بهترین حالت برای سرویس 256 ، 32 است!!!!:5:
اما سرعت شما 1 کیلوبیت بیشتره!!!:31::39:
(این پست بیشتر جنبه مزاح داشت )
---------- Post added at 04:32 AM ---------- Previous post was at 04:29 AM ----------
مال منم مثل شماست . فکر کنم همسایه ما با همسایه شما با هم رفتن مسافرت!!!:31::39:نقل قول:
---------- Post added at 04:33 AM ---------- Previous post was at 04:32 AM ----------
به قول مهران مدیری تو قهوه تلخ: بلههههههههههههههههههههههه هههههههههه:31:نقل قول:
من سرعت دانلودم بد نیست حدود 30 :27: ولی تو وب گردی خیلی عاجزم ، یه پیح رو تو حداقل تو 1 دقیقه باز میکنه!!
راهی هست سرعت وب رو بالا برد؟
من روز و شب دارم با سرعت 120 دانلود میکنم خیلی بندرت افت سرعت دارم فقط من نگرانم
نکنه زیاد شبا دانلود کنم سرعتم رو کم کنن ایا ممکنه محدودم کنن بخاطر دانلود زیاد؟
سرعت من ساعت 6-10 صبح 10-16 کیلو بایت میشه بعد از ظهرها وخیلی از ساعت های دیگه هم 2-6 کیلو بایت یعنی دزدی تمام عیار!! من که خسته شدم از این پارس آفلاین...
ديشب تو 1 ماه اخير بي سابقه بود.نقل قول:
يحتمل داش امين ديشب خونه نبوده 2زار پهناي باند بيشتر به ما رسيده:31:
خدا كنه همينجوري بمونه:42:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بالاخره مشکل دانلود از میهن دانلود حل شد ولی فعلا سرعت پایین!
خوشحالم رفیق برات :10::40:نقل قول:
منه مظلوم آخه آزارم به مورچه نمیرسه چه برسه به رفیقام :11: :27:
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
من که هنوز با این سایت و بقیه سایت های دانلود بدون V پی ان مشکل دارم :13:نقل قول: