من نمیخوام با بازیکنای خارجی بازی کنمنقل قول:
میخوام با یکی دیگه که تو ایران هست باهاش بازی کنم
Printable View
من نمیخوام با بازیکنای خارجی بازی کنمنقل قول:
میخوام با یکی دیگه که تو ایران هست باهاش بازی کنم
سلام به همگی
من در بازی های master lig پول کم آوردم و باشگاه مجبور به فروش به بازیکنان می شود
آیا ترفندی وجود داره که پول زیاد بشه؟
با تشکر
ترفند نمی خواد فقط باید درست برید.یعنی باید از همه چیزها نهایت استفاده رو کنید من بعضی وقتها پولم تا 300 میلیون یا بالاتر هم می رسید!!!نقل قول:
سلام به همگی
من در بازی های master lig پول کم آوردم و باشگاه مجبور به فروش به بازیکنان می شود
آیا ترفندی وجود داره که پول زیاد بشه؟
با تشکر
میشه یکی بهم پچ فارسی کردن بازی رو بده لطا
ممنون
چون صفحات تاپیک زیاده نمیشه پیداش کرد
اقایون سلام. من میخوام یه گزارشگر ایتالیایی دان کنم ولی تو آموزش نحوه وارد کردنش نوشته که اگه این فایل رو تو پوشه خودش قرار دادین ورفتین داخل بازی برین تو قسمت Option وبعد Language وبعد Commentary Language . من قبل از اینکه این فایل گزارشگر رو دان کنم رفتم تو Language ولی گزینه ای به نام Commentary Language وجود نداشت. آیا این گزینه ( Commentary Language )بعد از قرار دادن فایل مربوطه در پوشه خودش بوجود میاد یا نه کلا نسخه من ایراد داره . ممنون میشم اگه به سوال من پاسخ بدین .
آره آرمین جان اضافه میشه . من دو سه ماه پیش زبان ایتالیایی و اسپانیایی رو گرفتم هر کدوم قشنگی خودشو داره . گزارشگر اسپانیایی گلها رو به سبک آمریکای جنوبی میکشه خیلی قشنگ گلها رو اعلام میکنه .نقل قول:
کم کم داریم به پست 10000 نزدیک میشیم . جالبه هر سال تعداد صفحه تاپیک مخصوص این بازی زیادتر میشه .
حسین من تمام زبان های موجود رو دانلود کردم به نظرم گزارش مکزیکی از همه بهتره (Espanol) بعد ژاپنی. بدترینش هم پرتغالی هست. آلمانی هم بد نیست همینطور ایتالیا اندازه 1 DVD حجم فایل های گزارش هستنقل قول:
من که تا حالا دانلود نکردم.حداقل انگلیسی رو راحت می فهمی چی میگه ولی اونای دیگه نمیشه فهمید :31:راستی زبان های دیگه رو از کجا باید دانلود کرد و حجمش چه قدر هستش؟نقل قول:
حسین من تمام زبان های موجود رو دانلود کردم به نظرم گزارش مکزیکی از همه بهتره (Espanol) بعد ژاپنی. بدترینش هم پرتغالی هست. آلمانی هم بد نیست همینطور ایتالیا اندازه 1 DVD حجم فایل های گزارش هست
از این استفاده کن میلیاردر میشی جانم!:31:نقل قول:
کد:www.general-search.com/download/download-pes-10-trainer
آرمین جان پس واجب شد مکزیکی رو هم بگیرم لینکی ازش داری ؟ راستی ما الان توی این تاپیک سه تا آرمین داریما که هر کدومشون از اون یکی با محبت تر من چون میشناسمتون اینو میگم .نقل قول: