همیارنت 2مگ سرعت شبانه چقدره؟
Printable View
همیارنت 2مگ سرعت شبانه چقدره؟
سرعت شبانه بیست نت 2 مگ چقدره ؟ البته اطلاع دارم باید 6 ماهه یا یکساله بردارم
همیار نت ( اشتراک 2 مگ ):
شبانش واقعا افتضاح است بیشتر از 30-40 کیلوبات نمیشه و فقط روزانش نزدیک 300 کیلوبایت سرعت دانلود داری و من که الان 6 ساله باهاشون کار کردم(اشتراک دارم)، خیلی حچم کم میاری در ماه و حساب کتاب درستی ندارن و همیشه کم میارید.خلاصه کلام گرون و سرعت پایین و فقط خدمات خوبی دارن.
چند روز پیش از طزیق سایت تنظیم مقرارت شکایتی نوشتم در رابطه با کاهش سرعت سرویس نامحدود مخابرات از سرعت قانونی
متن شکایت هم به این صورت بود که به طور مثال سرویس 256 نامحدود ریت قانونی دانلودش باید روی 32 باشه ولی این شرکت داره ریت 15 ارائه میده واسه این سرویس
در کما تعجب به من این جواب رو دادن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این نتیجه رسیدم همه شون دسشون تو یه کاسه ست و هیچ وقت کسی از مشتری حمایت نخواهد کرد !
یه زمانی زنگ میزدیم پشتیبانی میگفتیم سرعت پایینه (مثلا سرویس 512 ریت دانلود 100 ) جوابی که بهمون میدادن این بود که شما سرعتت از سرعت قانونی بالا تره! هر وقت زیر 60 رسید زنگ بزن تا بررسی شه
الان از سرعت قانونی هم پایین تره ، جوابی که میدن اینه که سرویس اشتراکیه ! تضمینی توش نیس!
مثله ضبط صوت حرف های ضبط شده فقط میزنن ( بار علمی 0 - تحصیلات دیپلم آزاد کامپیوتر ) بخوای مثل خودشون زرنگ بازی در بیاری بهشون حالی کنی گاگول نیستم من ، جوابی که بهت میدن اینه : راضی نیستی جمع آوری کن! دعوت نامه واسه کسی نفرستادیم
تایید میشهنقل قول:
منم یه مدت همیار بودم ، ماهی نبود که حجم آزاد نخرم! هر هفته باید 1 گیگ میخریدم ! در صورتی که با پارس آنلاین ، آسیا تک هیچ وقت مشکل تموم شدن زود به زود حجم نداشتم! فقط مشکل سرعتشون بود
همیارنت فقط پشتیبانیش خوبه ، واقعا رسیدگی میکنن! هیچ وقت هم بی احتمرامی به مشتری نمیکنن ولی به هر حال سرعت داغونش دست اوپراتور هاش نیس...
دوستان یه سوال : اینترنت 1 مگ حجمی بیست نت سرعت دانلود باید چند باشه؟؟ بین 240 تا 260 کیلو بایت باشه خوبه یا باید بیشتر باشه؟؟دوستانی سرعت 1 مگ دارن سرعت دانلودشون چنده؟؟
ممنون
دوستان با هزينه زير 20 تومن بهترين جا برا اينترنت نا محدود كجاست
اسياتك تست شده خوب نبوده جاي جديد پيشنهاد بديد
اگه سرويس مورد نظر حجمي بود و سرعت شبانه خوبي داشت هم قبوله:n16:
عزیز ما گفتیم با شکایت چیزی درست نمیشهنقل قول:
این ضریب اشتراکو توی سایت خودش نوشته یعنی وقتی اعتراض کنی میگه همون اول که خوندی خودت تصمیم گرفتی.
دوستان یه سوال : اینترنت 1 مگ حجمی بیست نت سرعت دانلود باید چند باشه؟؟ بین 240 تا 260 کیلو بایت باشه خوبه یا باید بیشتر باشه؟؟دوستانی سرعت 1 مگ دارن سرعت دانلودشون چنده؟؟
ممنون
سرعت دانلودش 500 تا 600 هسنقل قول:
Sent from my LT30p using Tapatalk