بازی چند MB هست که اگه کم باشه دان کنم؟(سول کالیبور)
آقا علی قهر کردی؟
بازی چند MB هست که اگه کم باشه دان کنم؟(سول کالیبور)
آقا علی قهر کردی؟
علی جان واقعا بهت خسته نباشید میگم داداش .
آقا فرق بین این 2 تا چیه ؟؟
PSP 5.50 GEN-A Custom Firmware بــــــا psp custom frimware 5.00 M33 ؟؟؟؟
آخه علی جان الان فریم ور من M33 هست و میخواستم ببینم که آیا این 5.50 به خاطر این اسمش عوض شده که جدید اومده یا اینکه
نحوه ی کار هک کردنشون با هم فرق داره ؟؟؟
تا من تا راه بیوفتم یه یک ماهی طول داره !!!:31:
-----------------------
علی جان یه چیز دیگه ...
داداش من تو بازی های GTA کاهش فریم بدی دارم یعنی بازی تو هر 3 الی 4 ثانیه یه مکث نیم ثانیه ای میکنی و بعد دوباره روون میشه !!!
فکر میکنم به خاطر اینه که بازی رو فشرده کردن چون حجمش 572 MB هست ولی اونجوری که من دیدم بازی 1.6 GB هست !!!
حالا باز نمیدونم به طور دقیق مشکلش چیه !!
بعد یه سوال دیگه علی جان...
XMB و Game باید رو کدوم درجه ی Over Clock باشه ؟؟؟ Default یا 333 ؟؟؟
بعد علی جان UMD Iso Mode رو رو کدوم حالت تنظیم کن بهتره ؟؟؟ Sony NP9660 یا M33 Driver ؟؟؟
مرسی جیگر
ممنون سعید جان.نقل قول:
m33 و Gen نام 2 گروه هست که فریمور ها را هک میکنند.
هر گروه که فریموری را هک میکنه برای مشخص شدن نام گروه یکی از این 2 نوشته را به آخر فریمور اضافه میکنند.
همانطور که پیدا هست فریمور 5.50GEN جدید تر از فریمور 5.00m33 هست.
البته شما به هیچ عنوان سراغ این فریمور ها نرو چون در صورتی که شما روی دستگاهت نصب کنی دستگاه به اصطلاح بریک میشه و باید برای قشنگی بزاری توی ویترین اتاقت.:31:
این 2 فریمور برای psp های سری قدیمی هستن.و psp شما از این سری جدید ها هست.تنها فریموری که شما میتونی روی دستگاهت داشته باشی فعلا همین 5.03m33 یا 5.03gen هست.که همین 5.03m33 که شما داری خوب هست.
اگر ورژن 3.60 برنامه CFWE را بگیری و نصب کنی فریمورت از 5.03m33 به 5.03MHU تغییر نام میدهد.
علی جون اینارو یادت رفت عزیز !!نقل قول:
علی جان یه چیز دیگه ...
داداش من تو بازی های GTA کاهش فریم بدی دارم یعنی بازی تو هر 3 الی 4 ثانیه یه مکث نیم ثانیه ای میکنی و بعد دوباره روون میشه !!!
فکر میکنم به خاطر اینه که بازی رو فشرده کردن چون حجمش 572 MB هست ولی اونجوری که من دیدم بازی 1.6 GB هست !!!
حالا باز نمیدونم به طور دقیق مشکلش چیه !!
بعد یه سوال دیگه علی جان...
XMB و Game باید رو کدوم درجه ی Over Clock باشه ؟؟؟ Default یا 333 ؟؟؟
بعد علی جان UMD Iso Mode رو رو کدوم حالت تنظیم کن بهتره ؟؟؟ Sony NP9660 یا M33 Driver ؟؟؟
مرسی جیگر
علی آقا این سیو patapon 1 رو لطف میکنی برام بذاری؟
توی یه مرحله موندم اگه بخوام دوباره برم psp رو میزنم تو دیوار.
samgun اون اولی رو بذار رو 333 اون دومی هم فرق نمیکنه.
نه دیگه من یادم نرفت.وقتی من داشتم به سوال های قبلی پاسخ میدادم شما داشتی پستت را ویرایش میکردی و یک سری سوال دیگه هم اضافه کردی. :46:نقل قول:
برای همین من ندیدم.
مموریت که اصله درسته؟نقل قول:
پس عیب از فرمت بازی هست.
فرمت بازی iso هست یا cso?
اگر cso هست که طبیعی هست چون فشرده شده.شما به iso تبدیل کن نباید مشکلی داشته باشی.
با برنامه زیر میتونی فرمت ISO و CSO را به هم تبدیل کنی.
cpu clock هم بزار روی defult اگر تو بازی مثل همین GTA افت فریم داشتی بزار روی حالت 333/166کد:http://www.4shared.com/file/87995716/af4ee634/psp_iso_compressor_14_-_installer_version.html
در کل همیشه هم روی 333/166 هم باشه مشکلی نیست.
umd iso mode هم فرقی نداره روی کدام حالت باشه هر دو خوب هست.فقط ممکنه یعضی وقت های بعضی بازی ها با یکی اجرا نشود بعد شما عوض کن بزار روی ان یکی.(البته قبلا اینشکلی بود الان رفع شده)
من قهرم؟!!:18:نقل قول:
از چه نظر؟
مگه کاری کردم؟ : دی :31:
حجم فایل rar بازی Soul Calibur حدود 343 مگ و فایل iso هم حدود 860 مگ هست.
به جان علی سیو خودم هم پاک شده :37:نقل قول:
بازی کردن با سیو دیگران که حال نمیده.
کیف این بازی به این هست که با سپاه خودت بازی کنی و مراحل را رد کنی.
شما هم یک بار دیگه برو من مطمئن هستم میتونی رد کنی.
خواهشا خودتا کنترل کن اگه psp را بکوبی به دیوار خدای نکرده دستگاه شما هم مثل دستگاه همین دوستمون که چند صفحه قبل دنبال تعمیر کار میگشت میشود.
دیدم پستم بیجواب موند از دهنم در رفت.نقل قول:
بابا ما شما رو قبول داریم.این حرفا نیازی نیست.نقل قول:
patapon غیر از اعصاب خوردی چیزی نیست.1000 دفه رفتم هی نامردا منجنیقنم رو میزنن میشکنن.
اتفاقا همین سختیش باحاله.که هی ببازی.نقل قول:
شما هم احتمالا سپاهت ضعیف هست.
یکم مراحل قبل را بازی کن تا متریال حمع کنی سپاهت را قوی تر کن و مرحله را دوباره برو تا رد بشی.
اقا سلام کسی میدونه این irshel 5.0 رو چجوری رو 5.03 میشه ریخت وقتی پلاگینشو فعال می کنم هنگام بیرون اومدن از cfwe دستگاه خود به خود خاموش میشه
اگه کسی بلده به ما هم یاد بده
من بلد نیستم چون کلا دنبال irshell نرفتم.اما چندتا فروم خارجی خواندم چند نفر سر نصب همین irshell روی فریمور 5.03 زدن بریک کردن. :31:نقل قول:
شما بهتره یکم محتات تر عمل کنی.
-------------------------------------------
1000 رمین صفحه این تاپیم مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 10000 هم ماله خودم هستا :20:
حالا اگه کس دیگه ای هم خواست عیب نداره.