اقا من بازي ديابلو دو رو امروز نصب كردم ولي موقع اجرا اين ارور رو ميده :
UNHANDLED EXCEPTION:
ACCESS -VIOLATION(c0000005)
عنوان پنجره هم هست:
diablo2 server exception
Printable View
اقا من بازي ديابلو دو رو امروز نصب كردم ولي موقع اجرا اين ارور رو ميده :
UNHANDLED EXCEPTION:
ACCESS -VIOLATION(c0000005)
عنوان پنجره هم هست:
diablo2 server exception
با اینکه این مشکل احتمالا با نصب پچ ورژن 1.04 برطرف میشه اما با نصب اخرین پچ بازی دیگه نباید این مشکل رو داشته باشین.نقل قول:
درصورتی که نسخه تکمیلی رو نصب نکردین, پچ اول و درصورتی که نسخه تکمیلی رو نصب کردین پچ دوم رو دانلود کنین:
Diablo II v1.12a Patch | Size: 9.5MB
Diablo II: Lord of Destruction v1.12a Patch | Size: 5.4MBکد:http://ftp.blizzard.com/pub/diablo2/patches/PC/D2Patch_112a.exe
دانلود کرک مشترک برای پچ های بالا هم از آدرس زیر:کد:http://ftp.blizzard.com/pub/diablo2exp/patches/PC/LODPatch_112a.exe
Diablo II & The Lord of Destruction v1.12a Patch Crack | Size: 22.7KB
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Diablo2v1.12ANDDiablo2LordOfDestructionv1.12aNoCDLoaderEng.zip
سلام
آقا بازی batman رو نصب کردم ولی موقعی که بازی رو اجرا میکنم
این ارور رو میده:
Fingerprint error 0
و بعدش دو بار پیغام dont send رو میده
خیلیهای دیگه هم این مشکل رو دارند کسی تونسته مشکل رو برطرف کنه؟
سلام
من بازی Return The Castle Wolfenstein special edition رو نصب کردم. (نسخه ی قدیمی )
ولی موقع اجرا این میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل کجاست ؟
با سلام
من بازی Command & Conquer Generals Zero Hour رو که میخوام بازی کنم وقتی بیس خیلی شلوغ میشه یه ارور میده که یه مشکله خیلی جدی پیش اومده و دلایل مختلفی میتونه داشته باشه کامپیوتر شما یا خیلی داغ کرده overheating یا اینکه سخت افزار شما کشش این بازی رو نداره
اما آخه این بازی ماله 5 سال پیش گرافیکشم با 32 جواب میده اما من کامپیوترمو تازه خریدم هر روزم gta IV و کرایسیس و ..... رو با رزولشن 1440 در 900 بدون هیچ گیر یا کندی بازی میکنم
اما سره این بازی اینو میده و از بازی میپره بیرون توی ویندوز سون و xp هم تست کردم همین مشکلو داشتم
من این بازی رو خیلییییی دوست دارم--ممنون میشم یکی از دوستان کمکم کنه
ممنوننقل قول:
همه این کارا رو کردم
درست نشد
این مشکل خیلی وقت پیش پیش اومده.
بعد ویندوز کامپیوتر رو یه نفر برام عوض کرد،من مطمئن بودم که درست میشه.اما درست نشد،الان هم می خوام ویندوز رو عوض کنم،چکار کنم که درست بشه؟
فکر کنم نفر قبلی که ویندوز برام نصب کرده بود در واقع ویندوز نصب نکرده بوده،همون قبلی رو ریپیر کرده بوده.
سلام.من بازی Joint Operation typhoon rissing رو با حجم حدود 800 مگ دانلود کردم.وقتی Extract میکنم.52 تا فایل داره که نمیدونم چیه و فرمتش هم شماره هست مثلا 001. یک فایل فرمت nfo. و یکی هم با فرمت sfv. داره ولی فرمت EXE نداره.حالا نمیدونم چجوری نصبش کنم.اگه بلدین حتما کمک کنین.
من بتمن نصب کردم که با xlive کار میکنه ولی save نمیشه .... خود فروشنده هم بهم گفت که یه مشکلی داره اگه یه فلش مموری دار بده برات کرک یا پچشو کپی کنم .... منم نداشتم گفتم از تو اینترنت پیدا میکنم حالا هر چی میگردم نیست ...
لطفاً یه کمکی بکنید
مرسی
ویندوزتون رو عوض کنید.نقل قول:
ممنون
همه این کارا رو کردم
درست نشد
این مشکل خیلی وقت پیش پیش اومده.
بعد ویندوز کامپیوتر رو یه نفر برام عوض کرد،من مطمئن بودم که درست میشه.اما درست نشد،الان هم می خوام ویندوز رو عوض کنم،چکار کنم که درست بشه؟
فکر کنم نفر قبلی که ویندوز برام نصب کرده بود در واقع ویندوز نصب نکرده بوده،همون قبلی رو ریپیر کرده بوده.
ممنوننقل قول:
قبلا یه بار عوض کردم درست نشد
نگرانم الان هم عوض کنم درست نشه.
چکار کنم که حتما حتما درست بشه؟
منمشکوکم که دفعه قبل ویندوز عوض نشده و در واقع ریپیر شده.
راستی کسی از شما میتونه فایل installer تو پوشه ویندوز رو برام آپ کنه؟