خیر، والا دوست من، اگه دقت کنید قبلا اشاره کردم یکشنبه بره.نقل قول:
Printable View
خیر، والا دوست من، اگه دقت کنید قبلا اشاره کردم یکشنبه بره.نقل قول:
اها . مرسینقل قول:
دوستان اون فرصت یک ساله بعد از فارغ التحصیلی دقیقا از چه زمانی شروع میشه؟
از زمانی که درخواست فارغ التحصیلی میدیم؟ یا از زمانی که مدرک موقت کارشناسی رو میگیریم؟؟
الان من مرداد ماه درخواست فارغ التحصیلی دادم و کارام هم انجام دادم ولی گفتن مدرک موقت دو سه ماه دیگه آماده میشه.
الان یک سال مهلت من شروع شده؟؟ یا بعد از گرفتن مدرک شروع میشه؟؟
به محض لغو معافیت تحصیلی یا همون آخرین روز ترمی که درش فارغ شدی. اگر در ترم بهمن فارغ شدی زمان فرصت یکساله از 31 خرداد برات شروع شده .نقل قول:
دوستان تروخدا کمک کنید تروخدا جواب بدید:n30:
من باید از تهران برم سیرجان . تنهایی هم باید برم .پادگان نیروی دریایی سیرجان.برای تسویه گرفتن .
1 - آیا پادگان پنجشنبه و جمعه بازه؟ یعنی اگر فردا اتوبوس سیرجان سوار شم پنجشنبه برسم سیرجان کارمو راه میندازن؟ برگه ترخیص بدم بهشون تسویه بهم میدن یا میگن برو شنبه بیا
دوستان تروخدا جواب بدید :n30:
سلامنقل قول:
برای تسویه گرفتن 1 روز کارت انجام نمیشه با این همه امضا
جمعه حرکت کن شنبه پادگان باشی
ممنون که پاسخ دادید:n11:نقل قول:
به نظرتون چند روز طول میکشه تسویه بگیرم؟
من کلا 10 روز اون پادگان بودم آموزشی هم بودم اسلحه هم اصلا نگرفتم.
یعنی منی که اسلحه نگرفتم باید امضا مسئول اسلحه خانه رو هم بگیرم؟
ممنون میشم دوباره کمک کنید :n11::n40:
نقل قول:
اینی که میفرمایید کسی رو داخل راه میدن یا خیر، مربوط به این کار ثبت کسری شما نیستش، اون برای افرادی هست که برای مثلا انتقالی و ... میخواند برند اونجا که اونها فقط باید شنبه ها برند (که من اردیبهشت ماه رفتم اونجا برای تاییده انتقالی گرفتنم از گروه 22 شهرضا به خود اصفهان که خب خدا رو شکر با زرنگی و ... کار رو خودم همون روز راه انداختم و تاییدیه رو گرفتم).
در مورد کسری، شما باید بری مدیریت وظیفه (همونجا هستش، پله میخوره و میره پایین، کنارش هم بانک حکمت هستش)، فقط باید صبح اول وقت اونجا باشی، همین و بس، میتونی مثلا شنبه هم نری که خلوت تر باشه.
از اونجایی که شما شرایطتت تا حدود بسیار زیادی مثل من هست (فقط من با کسری 34 روز دیگه خدمت دارم، ولی از این ناراحتم که شما الکی توی اضاف ایستادی)، راهنماییت میکنم و حرف اول و آخر رو بهت میزنم، اگر خودت پیگیری نکنی، این کسری حالا حالا ها ثبت نمیشه.
ببین، پدر من من حدود 50 روز پیش این نامه که الان شما هم داریش رو از اهواز گرفت و هنوز که هنوزه کسری ثبت سیستم نشده. پدر من امروز رو رفته بود تهران، همین مدیریت وظیفه و آخر به صورت دستی نامه رو برد اونجا تا کسری رو واسم ثبتش کنند و همین الان هم در ترمینال جنوب در حال برگشت به اصفهان هست :دی ، پس ببین عملا کاری که بهت میگم رو خودم امروز کردم، شما اگر میخوای جواب بگیری، باید بری تهران.
این نامه ای که دست شما هست (بعدا با برگ اعزام از پلیس +10 که کسری ثبت شده توی سیستم رو باید ببری و بدی به عملیات نیروی انسانی پادگانت) شما (من میگم شما، میتونی پدرت رو بگی که مثل من بره) یه کپی ازش میگیری، میری تهران، مدیریت وظیفه، میری پشت پنجرش (فقط قبلش برو 401 مخابرات [همونجا بپرسی، میگن کجاست و چطوری بری] و اگر پدرت کارت ایثار نداره، کارای کارت ایثار رو انجام بده که پست بفرسته دم خونتون و توی سیستم هم بخوره)، همین، طرف کپی رو ازت میگیره، کسی رو میزنه توی سیستم و امروز به پدر من گفته شنبه برین پلیس +10 و دیگه حله. اگر به امید اهواز میخواستیم بمونیم، حالا حالاها این کار حل بشو نبود، فقط باید زحمتشو بکشی و یه روز صبح اول وقت اداری اونجا باشی، کارت حله، اگرم این زحمت رو نکشی و به امید اهواز بمونی، 2 ماه دیگه کم کم در خدمتشون هستی.
موفق باشی، یا حق.
:n16:
میتونم پدرم رو بفرستم از تهران به سیرجان برای تسویه گرفتن یا حتما باید خودم برم؟ پدرم میتونه بره پادگان امضا جمع کنه یا بهش نمیدن؟
خواهش میکنم پاسخ بدید:n11:
دوستان جریمه فرار از پادگان چه قدره؟ دادسرا چه قدر تعیین میکنه؟ 10 روز پادگان آموزشی بودم. کیف و وسایل هم گرفتم لباس هم گرفتم. 10 روز هم صبحانه نهار شام خوردم تو پادگان و فرار کردم.جریمش چه قدر میشه حدودا؟
میخوام بدونم موقعی که میرم واسه ی تسویه چه قدر باید پول همراهم باشه؟
ممنون
داداش دمت گرم حال دادینقل قول:
یه سوال نمیشه همون موقع برد و داخل پلیس +10 هم ثبت کرد تا خیالم راحت بشه ؟ حالا باید چن روز بمدنم تا پلیس ثبت کنه؟
نه، این یکی فکر میکنم دیگه دست ما نیست، چون باید ثبت سیستم نظام وظیفه بشه (البته منم نرفتم پلیس +10 که دیگه چک کنم، گذاشتم همون شنبه میرم).نقل قول:
اصل موضوع اینه که اگر میخوای کارت انجام بشه، باید حضورا بری و شر اش رو بکنی، اگر نه حالا حالاها گریبان گیر هستش.
بچه ها من یک سوال داشتم ، فامیلمون 3 تا داداشن و پدر مادرشون از هم جدا شدن ، آیا فرزند بزرگتر میتونه برا کفالت اقدام کنه و ادعا کنه داره خرجی خانه رو متحمل میشه ؟ آیا برای این موضوع قانونی هست یا کلا برداشته شده است ممنون.
میترسم ثبت اینم 10 15 روز طول بکشهنقل قول:
دوستان یک سوال تخصصی . من بعد از مدرسه یک ترم دانشگاه رفتم و انصراف دادم . حالا توی برگ سبز من نوشته مدرک فوق دیپلم (انصراف از تحصیل)
حالا میخواستم بدونم من الان دیپلم حساب میشم یا فوق دیپلم ؟ :n02:
دیپلم هستیدنقل قول:
کسی نمیدونه چه قدر میشه جریمه نقدی دادسرا برای فرار از آموزشی بعد 10 روز آموزشی؟
دوستان من پس فردا باید برم دادگاه.کسی نمیدونه قاضی حدودا چه قدر جریمه میکنه؟ اگر پولم کم باشه بازداشتم میکنن!دوستان لطفا کمک کنید من نمیخوام برم زندان.
جریمه نقدی فرار از پادگان آموزشی چه قدره؟
دوستان خاتمی یزد چجور جایی هست؟؟
سخت میگیرن یا نه؟؟ امکاناتش چجوره؟؟ مثلا دستشویی هاش تمیزن؟؟ حمام هاش خوبه و نوبت میرسه؟؟
دوستان یکی زیاد بره مرخصی بعد بدهکار بشه ده روز و تاریخ پایان خدمتش مشخص باشه اونو حذف میکنند یا باید خدمت کرد ؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
با عرض سلام خدمت دوستان.
نمیدونم شنیدید یا نه اما یه قانون تصویب شده که الحمدلله فعلا به صورت مشروط و منوط به اذن فرماندهی کل قوا هست...
بدین صورت که به فرزندان جانبازان به ازای هر یه درصد جانبازی 1 ماه کسر خدمت میدن... و به فرزندان رزمندگان به ازی هر یه ماه منطقه یه ماه کسر خدمت و ...
که میتونید متن مصرح قانون رو از سایت رسمی روزنامه ی رسمی کشور دانلود کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به ماده ی 88 مراجعه کنید.
حقیقت امر این هست که شخصا موافق با خدمت سربازی نیستم... اما از طرفی هم حتی بدون یک روز استعلاجی و مسخره بازی الان چند ساله خدمتم تموم شده و ازش گذشته اما مساله ای که من رو آزار میده این هست که افرادی رو میشناسم که با تایید این بند از قانون معاف میشن که حقیقت امر اگر بخوایم مطابق ارمانشهر افلاطون به اینا امتیاز بدیم ... امتیاز طبقه صفر رو هم نمیارن چه برسه بالاتر...
به قول یکی از دوستان میگفت موفقیت اجباری رو دیگه ندیده بودیم به این بها مثلا:
ازمون وکالت یکی از سخت ترین آزمون هایی هست که هر ساله برگزار میشه و من افرادی رو میشناسم که آذز امسال برای بار چهارم هست که میخوان شرکت کنن! و امیدوارم که قبول شن...
اما نمونه ای از کارنامه فرزندان برادران ایثارگر رو میتونید از این سایت ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اگر مقایسه ای با کارنامه افراد بدون سهمیه صورت بگیره اوج حمایت از این عزیزان اظهر من الشمس میشه.
که من نمونه ای رو میزارم.
نفر دوم در کانون وکلای مرکز با نمره 8000 قبول نشده و رتبه 800 آورده ... و اما نفر اول با این درصد ها و نمره 4000 کانون خوزستان رو قبول شده که طبیعتا اگر برای مرکز هم امتحان میداد قبول میشد.
حالا بحث من این هست که کاملا واضح هست با تصویب چنین قانونی تمام فشار های خدمت سربازی رو باید افرادی تحمل کنند که یا پدر جانباز ندارن یا پدر جبهه رفته یا ...
به نظر من اگر میخواید معاف کنید ملاک رو برتری شخصی بزارید نه برتری نَسَبی! یه بیت بود که میگفت : گیرم که پدر بود فاضل *از فضل پدر تو را چه حاصل... اما الان اگر پدر فاضل نباشه انگار به کسی امتیازی نمیدن! هیچ مخالفتی با معاف کردن افراد نخبه و افرادی که میتونن از توانایی هاشون استفاده کنن و طرحی بدن و چندین ماه کسری و حتی معافی بگیرن نیست... اما واقعا اگر بخوان در ازای یه ماه جبهه یه ماه کسری بدن یا به ازای یه درصد جانبازی یه ماه کسری... خب همین الان که پادگان ها خالی میشن آخه! ... خدمت رو هم خیلی زیبا از 21 ماه بیشتر میکنن...
حالا من میگم دوستانی که سربازی رفتن و میدونن و یا دوستانی که در حال حاضر سربازن و کسری ندارن و ... به هر طریق به گونه ای اگر دسترسی به افراد دست اندر کار دارید صحبت کنید حداقل چنین طرحی تصویب نشه...
کل ناراحتی من از این هست که در صورت تایید این قانون افرادی معاف میشن که واقعا شایستگی خاصی ندارن...اگر نه من خودم 4.5 سال پیش تموم کردم خدمتم رو . یا کلا خدمت رو بردارن یا این فشار رو به افراد عادی نیارن...
دوست عزیز همه این افراد پدرانی دارند که در سال های که همه از جنگ و موشک باران فرار میکرند رفتن و جنگیدن و از نظام حمایت کردن طبیعتا نظام هم باید براشون جبران کنه چون اگه اینا نبودن الان نظام هم نبودنقل قول:
حالا نظام داره به اون افراد ی هدیه میده که بچه هاشون سختی کمی در جامعه بکشن در حقیقت این امتیازا به پدارن کسانی که میرن سربازی داده میشه نه ب خودشون چون فرزند یکی بره سربازی خیلی براش سخت میگزره تا خود بچه اش
این امتیازا در همه جای جهان به افرادی که در شرایط سخت کشور را تنها نگزاشتن داده میشه و چیزغیر عادلانه و عجیبی نیست
ی بچه پول دار میره پول میده سربازی رو میپیچونه (به هر شکلی ) یا برای کار رشوه میده که جای بره سرکار نمونش هم فراون دیدم و دیدید
میدونی نا عدالتی تو جامعه هست چه بخوای و چ نخوای پس بهتره قوانینی مثل ایثار گران باشه که حداقل معرفت نظام حفظ بشه که پس فردا جنگی شروع شد جوری نباشه که هیچ کی نیاد وسط
دوست عزیز اولین کسی که این قانون در صورت تایید شامل حالش میشه برادر خودم هست. چون پدرم بیشتر از دوسال جبهه داره.نقل قول:
کارت ایثار هم داره و منم کارت پایان خدمت دارم و فرزند اول هم هستم(جزو نوادر هست ! :n02:) ! اینقدر هم که بابام برام کار کرده و زیر دینش هستم به هیچ احد و ناسی نه خورده دارم و نه برده اما این مسایل فرق دارن. شاید هم اگر من نیز خدمت نرفته بودم نظرم با شما یکی بود.
متاسفانه امروزه اطلاعات خیلی افراد مستخرج از تلگرام و اینستاگرام هست و بیشتر بر اساس احساس و هیجان نظر میدن! دوست گرامی فرض کن من پول دارم برم و خدمتم رو بخرم 30 میلیون ! چه بسا که کمکی هم کرده باشم به حفظ نظام ... مگر یه سرباز طی دو سال خدمت اندازه 30 میلیون تومن خدمات ارایه میده به جامعه؟ اگر بگی اره که متوجه میشم رنگ خدمت هم ندیدی شما.
بله افرادی هستن مثل یکی از دوستان خودم که توی 110 خدمت میکرد و بعضا شیفت ساعت 8 شب تا 8 صبح توی مرکز بود و... ولی مقایسه میکنیم با حقوق و اضافه کاری یه فرد که شاغل هست ... اگر یه نفر رو بخوان استخدام کنن جهت پاسخگویی در 110 به نظر شما برجی چند میدن بهش؟ اینقدر بیکاری بیداد میکنه که هستن افرادی که با برجی 800 از خداشون هم هست که چنین شغلی داشته باشن... با این شرایط 12 ساعت کار 12 ساعت هم آف...
اما اگر بخوان مطابق با امار تعداد افراد شرکت کرده در جنگ بخوان به بچه هاشون کسر خدمت بدن طبق چیزی که خودشون اعلام کردن بالای دو سه میلیون نفر معاف میشن همین الان!! مطابق با این قانون ... خب به نظر شما چی میشه؟ متن و منطوق قانون به این صورت هست که خدماتی به ایثارگران ارایه دادیم. اما مفهومش اینه که طول خدمت بیشتر میشه و به ضرر افراد عادی میشه...
اگر بیان امتیازاتی نظیر خدمت در محل سکونت و ... در نظر بگیرن که پدر ایثارگر هم نخواد ازرده خاطر شه بهتره تا اینکه بخوان به ازای هر ماه جبهه یه ماه کسر خدمت بدن.
باز هم میگم در صورت تایید این قانون اولین نفری که میشناسم برادرم هست که از خدمت کردن راحت میشه ... اما من مخالفم.
کثرت اندر و حدت است و وحدت اندر کثرت است... طبیعتا نظرات مختلفه .
کارت معافیت پزشکی حدودا چند روز بعد از قبول شدن تو کمیسیون پزشکی میاد ؟
نه گویا از این بابت مشکلی نیست خدا رو شکر و اون سنگ بزرگ سر راه، همون ثبت سیستمشون بود چون از من امروز که مراجعه کردم پلیس +10 خدا رو شکر ثبت شده بود و فردا برگ اعزامو با اصل نامه اهواز ببرم بدم پادگان و آخر هفته هم ان شاء الله بریم برای پایان دوره.نقل قول:
نقل قول:
.................................................. .....
سلام
این پدرانی که شما میگین رفتن و جنگیدن، شغل شریفشون نظامی گری بوده و باید هم می رفتن، همون موقعی که زمان صلح میرن و در ارگان نظامی عضو میشین و هر ماه سر برج حقوقشون رو میگیرن و مفت و مجانی دارن میچرخن و بازو های خودشون رو کلفت میکنن، جنگ که بشه باید تشریف ببرن جنگ.
ولی در عوض کسانی که پدرشون نرفتن، هیچ امتیازی به اونها داده نشد، مثلا پدر خودم چون نرفته بود جبهه من مثل یه حیوان 21 ماه در پادگان محترم این آقایون مصیبت کشیدم و بی احترامی دیدم و تحقیر شدم و خر حمالی دادم.
پس خواهشا صحبت از عدالت و این حرفا در این جامعه نزنید.
با سلام خدمت همه.من امروز کارای اعزامم رو کردم وقتی تو سیستم برام ثبت کرد تاریخ اعزامم رو اسفند امسال نشون داد ولی وقتی برگه اماده به خدمتو گرفت خورده بود برج دو سال دیگه بعد بهم گفت دو سه روز دیگه برات درستش میکنم پروندتو برگردوندم میخواستم ببینم ایا واقعا تاریخ اعزام درست میشه که اسفند بخوره یانه؟ بعد سوال دوم اینکه من فوق لیسانس مکانیک دارمو ساکن تهران هستم و پذبرش سپاه هم ندارم چقدر احتمال اینکه تهران بیفتم هست؟ممنون میشم پاسخ بدید
سلام
اين قانون هر ماه جبهه كه يك ماه از سربازى كم ميكنه تصويب شده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام خدمت همه.من امروز کارای اعزامم رو کردم وقتی تو سیستم برام ثبت کرد تاریخ اعزامم رو اسفند امسال نشون داد ولی وقتی برگه اماده به خدمتو گرفت خورده بود برج دو سال دیگه بعد بهم گفت دو سه روز دیگه برات درستش میکنم پروندتو برگردوندم میخواستم ببینم ایا واقعا تاریخ اعزام درست میشه که اسفند بخوره یانه؟ بعد سوال دوم اینکه من فوق لیسانس مکانیک دارمو ساکن تهران هستم و پذبرش سپاه هم ندارم چقدر احتمال اینکه تهران بیفتم هست؟ممنون میشم پاسخ بدید
دوستان این واکسنی که قبل از ارسال دفترچه باید زد، به کسایی که سرما خوردن هم میزنن؟ یا باید سرما خوردگی رفع شه؟
بله اگر طرف خودش گفته پس می تواند اسفند رو درست کندنقل قول:
بدون پذیرش شانسی در سپاه ندارید بین ارتش و نیزوی انتظامی شانسی است که چون شرایط خاص ندازید ممکن هرجا ایران یا شاید تهران تقسیم شوید
بله اگر طرف خودش گفته پس می تواند اسفند رو درست کندنقل قول:
بدون پذیرش شانسی در سپاه ندارید بین ارتش و نیزوی انتظامی شانسی است که چون شرایط خاص ندازید ممکن هرجا ایران یا شاید تهران تقسیم شوید
درستش اینه که فردی که واکسن میزنه قبلش دمای بدن رو چک کنه که دچار تب یا عفونت نباشیدنقل قول:
اما من جایی که واکسن زدم از این خبرا نبود!!! سریع واکسن رو زد گفت بفرمایید برید
توصیه میکنم اول بذارید سرماخوردگیتون خوب بشه بعد واکسن بزنید چون الان سیستم ایمنی شما ضعیف شده بخواید واکسن بزنید ممکنه عواقب خوبی نداشته باشه
دوستان امضاها رو جمع کردیم بعدش باید چیکار کنیم؟
امضاهای تسویه
برگه امضاها را تحویل شعبه وظیفه نیروی انسانی پادگان می دهید و برگه اتمام خدمت موقت می گیرد در حدود یک ماه بعد کارت به ادرس محل سکونت پست می شودنقل قول:
با سلام دوستان بنده اموزشیم تموم شده نیو انتضامی باهنر کرمان بودم افتادم استان خودم خراسان. نوشته که باید نهم برم مشهد برا تقسیم شهرستان، راست میگن که مارو یه هفته اونجا نگه میدارن؟ بعد مشهد معلوم میکنه کدوم قسمت نیرو انتضامی میفتم؟
- - - Updated - - -
با سلام دوستان بنده اموزشیم تموم شده نیو انتضامی باهنر کرمان بودم افتادم استان خودم خراسان. نوشته که باید نهم برم مشهد برا تقسیم شهرستان، راست میگن که مارو یه هفته اونجا نگه میدارن؟ بعد مشهد معلوم میکنه کدوم قسمت نیرو انتضامی میفتم؟
- - - Updated - - -
دوستان من کسریم اومد و یهو خدمتم تموم شد دو روز قبل . الان میتونم هفته دیگه برم برای تسویه ؟ این هفته کار دارم واقعا نمیتونم برم دنبال امضا جمع کردن
اشکالی پیش نمیاد؟
سلام دوستان، دقیقا موارد پست قبل وجود داره توی زندگی هم تمام اینا هست توی یه اداره یا....اما مشکل اینه که وقتی یکی نظر میده، نظرش دو طرفه نیست. سربازی یه سری خوبی ها داره یه سری بدی ها شما باید به جفت اینا توجه کنید هم خوبی ها هم بدی ها، بدی هاش گفتند، خوبی کم گفتند، نگید شعاره یا... بعد مدتی از پایان خدمت واقعا متوجهش میشید و به شخصی که خدمت نرفته جوری نگاه فکری دارید که یچیز کم داره :n02: این به عینه دیدم در مواجه شدن با یک چالش ناچیز اونی که خدمت نرفته سریع مضطرب میشه و همش می ناله اما اونی که رفته برعکس! بله سربازی از آدم یه انسان محکم و به تعبیری فولاد آب دیده میسازه، فولاد برای تحمل سختی چندین بار در کوره حرارت داده و چکش کاری کرده و سپس در آب فرو میبرن و باز از اول، هرچیزی با تمرین سخت میسر میشه، یکی سخت تمرین میکنه در فلان رشته ورزشی سرامد شه یکی هم در درس، کنکور و ........ پس بدون تمرین سخت میسر نیست، در سربازی شما تمرین میکنی و ساخته میشی برای مواجه شدن با سختی ها زندگی، روبه رو شدن با آدم های متفاوت در زندگی، قدر دان بودن زمان، بالا بردن صبر،از بین رفتن غرور کاذب، تحمل سختی، زدودن سستی و تنبلی و... از خوبی ها هست. زندگی مشکلات زیادی داره سربازی جوری بارت میاره که کمر خم نکنی، سستی ازت کنار میزنه، کوچکترینش اینه که در سریع ترین زمان بتونی از خواب شبانه نازت بزنی و بری سر پست توی سوز و سرما، اینم یه تمرین هست که میسازتت و کمکت میکنه توی زندگی سروقت باشی و توان سختی کشیدنت بالابره برای رسیدن به هدفت. قدیم میگفتن دختر به پسر سربازی نرفته نمیدیم :n08: دلایلی داشته لینک زیر هم در این رابطس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
شما اگه بجای قرارگاه تو شکارگاه خدمت کرده بودی مثل خیلیا ..........خام وجبرات قرارگاه نمیشدی خوش گذشته بهت عزیز من ..شما حتی به بانوان هم احترام نمیذاری هیچ کس از پست 2ساعته خسته نیست مشکل پادگان نگهبانیه؟ .خیر خیر .......نقل قول:
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین راه سربازی هست تنها راه ازادی وفرار از شائوشنگ
اقا خدمت بده مزخرفه ولی برید تمومش کنید خودتونو خلاص کنید .
منم چند سال نرفتم ولی پارسال رفتم دیگه انقد هر کی میومد میگفت خدمت نرفتی ؟ چرا نمیری ؟ بچه های 18 ساله رفتن تموم کردن تو چیت کمتره و از این حرفا
برید تمومش کنید راحت شید ( یا اگه بچه پولدارید بخرید اگه مثل من پول ندارید برید تمومش کنید )