1گيگ ترافيك كه قبلا5250 ميگرفتم الان شده4750 چطور شد كاهش قيمت دادن؟(مشكوكه)
Printable View
1گيگ ترافيك كه قبلا5250 ميگرفتم الان شده4750 چطور شد كاهش قيمت دادن؟(مشكوكه)
من که فرقی نمی بینم . هنوز هم سرعت پایینه:n23:نقل قول:
گدنش بزنن شاتلو با این سرویش , 100 بود کرد 50 لانم که 16-17
ارت 1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه و دوستان گل می خواهم بیام لز شاتل سرویس بگیرم چه توصیه ای میکنید بگیرم یا نه الان پارس دارم خواهشا طرفداری نکنید بدون طرفداری بگید اخه پول دادن امروزه خیلی سخته :n02:
نه توصیه نمیشه مگر اینکه از کسانی که توی مرکزتون از شاتل دارن تحقیق کنید اگه خوب بود بگیرید ولی بازم شبانه محدود میکنن....نقل قول:
پس میگید همین پارس را بگیرم خدایش مانده ام چه کنم البته پارس روزانه سرعت سرویس حجمیش یا همان محدودش سرعتش تا 400 میره اما امان از سرویس نامحدود حجم سرعت فقط فقط 16 حتی کمتر میده
در هر صورت مانده ام سرویس حجمی 512 پارس را تمدید کنم ( مهم برام دانلود شبانه هستش ) یا کلا بزارم کنار برم شاتل
اگر برای دانلود میخوایی بیایی که نیایی بهتره میدونی بدیش چی؟ اینکه هزینه اولیه سرویس 25 هزار که اگه حتی برای 1 ماه تست هم استفاده کنی از کفت میره اگه میتونی با این 25 هزارتومان کناربیایی 1 ماه امتحانی بگیر ببین چند چند....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم تست سرعتم با سرور فرانکفورت ساعت21:35 به وقت تهران
اگه اکو 128 بگیری سرعت شبانت رو 60 میره البته اگه بیشتر از ده پونزده گیگ دان نکنی اگه هم بیشتر بشه محدود میشی و سرعت 5 میشه که البته ترفندهایی هم هست که این محدودیت رو دور بزنی!نقل قول:
درود
دوستان، امیدوارم روز جمعه خوبی را آغاز کرده باشید.:n01:
دیشب تا صبح، 3 گیگ و 320 مگابایت از اینترنت شاتل دانلود کردم!:25:
ولی هنوز راضی نیستم و تلاش میکنم که از مرز 6 گیگ بگذرم!:12:
خوش باشید.:n11:
ترفنده ها رو میشه بگید ؟نقل قول:
دوباره این شاتل به من لطف داشتن و منو محدود کردن ولی با ابن حال تونستم مثه هر روز دان کنم :n06:
واقعا ادم میمونه چه کار کنه کوچ کنم اینجا یعنی شاتل یا همون پارس انلاین بمونم؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
مصرف زیاد نداری بیا اگه داری نیا الان من دوباره از دیشب محدود شدم :n30:
سلامنقل قول:
حواست باشه
سلام
آقا چرا جواب من رو کسی درست و حسابی نمیده :n03:
سرویس های مختلف echo شاتل سرعت روزانشون با یک connection چنده؟ من میخوام یه خط جدید بگیرم برا adsl و یه اینترنت پر سرعت. بیشتر هم برا چت ویدئویی میخوام. بنابراین سرعت روزانش برام خیلی مهمه.
الآن 512 نامحدود مخابرات دارم که با یک connection سرعتش حدود 10 کیلوبایته و اصلا چت ویدئویی نمیشه کرد باهاش. این adsl رو میخوام قطع کنم ولی مخابرات میگه رو این خط چون فیبر نوری هست فقط میتونی از مخابرات adsl بگیری. بنابراین باید یه خط دیگه بگیرم.
دوست عزیز شاتل بالاترین پهنای باند رو که 4 مگ هست روی همه کانکشنهای روزانه میده از این لحاظ بهترینه ولی این بلک لیست شبانه ما رو نموده من 2 مگ با حجم 3 گیگ یک ماه 28گیک دانلود شبانه داشتم یک ماه هم که تو بلک بودم 23 گیگ کسی میدونه این بلک لیست رو چجور میشه دور زد یا کمتر کرد :n02: ببین چقدر پرو هستم
اگه همه سرویساش رو رو 4 مگ ببنده پس فرق 128 با 512 ش تو چیه؟ یعنی اگه من الان اکو 128 هم بگیرن سرعت روزانش بالای 1 مگ هست؟نقل قول:
فرقش تو دانلود فری شبانشه:n19:نقل قول:
میشه ترفند رو بگین؟نقل قول:
ترفندش تعویض شرکت هست.دی:نقل قول:
آقا ما که محدود شدیم دوباره اگه همینطور ادامه بدم به الگو ملگو کاری نداشته باشم همین از 3 تا 8 که 60 تا میده هم میپره ؟:n02:
منم همین قصد رو دارم.الان شاتل به خاطر کمبود پهنای باند به من 512 میده در صورتیکه قبلا 2 مگ بود.نقل قول:
سلام
لطفا راهنمائی کنید
چند روزی است سرعت شبانه خیلی کم شده و ... v p هم کانکت نمیکنه و اگر هم کانکت بشود سرعتش خیلی کم شده لطفا بگید همه همینجوری است یا بعضی ها سرعتشون اینتطوری شده
ممنون
خداحافظ
من که چند ساله رفتم و از دست شاتل راحت شدم ولی شما هنوز از اون موقع هستید....نقل قول:
سلام
توی 15 روز حدود سی گیگ دانلود کردم و بعد از اون الان 15 روزه که سرعتم حدود 4 تا 5 کیلو بایت هست. میخواستم بدونم این محدودیتی که گذاشتن کی برداشته میشه؟ من دو بار به شاتل زنگ زدم گفتند نمیدونن.
ممنون
سلام من یک چند ماهی از سرویس ها رو آنلاین می خرم 2 روز پیش 2 تا سرویس خریدم + 50 تومن هم از حسابم اضافی کم شد:n29: حالا چی کار کنم؟؟
بعد از24 ساعت برمیگرده به حساب اگه بر نگشت زنگ بزن پشتیبانی درگاه بانکی که خرید کردینقل قول:
لطفا کسی نمیدونهنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست محترم؛ شاید شما دانلود شبانه زیاد داشتهای و محدودت کردهاند!
وقتی محدود هستی نهایتاً سرعت ریسو شما 8 کیلوبیت خواهد بود!
و دیگر با وی.پی.ان هم براحتی کانکت نمیشود؛ تازه اگر هم کانکت شد سرعتت بسیار مزخرف خواهد بود!
موفق باشی
:n11:
شما الان کدوم سروی دهنده رو گرفتین که راحت شدید ؟نقل قول:
اسیاتک....نقل قول:
روز بخیر
دوستان شاتلی؛ در ادامه بحث شیرین دانلود، دیشب من 4 گیگ و ششصد و پنجاه مگابایت دانلود رایگان داشتم!:n10:
ولی هنوز به مرز شش گیگ نرسیدهام!:n13:
در ضمن مدتی است که شاتل مهربان مرا محدود کردهاست!
که البته تا امروز که 8 بهمن ماه است، من بیش از بیست و دو گیگ و نیم از شاتل عزیز دانلود نمودهام!:n20:
این هم دو عکس از این چند روز دانلود من در ساعات رایگان:n24:
اولی از دانلود این ماه:
و این هم عکس دیشب تا صبح:
همواره شاد باشید.:n11:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:به زودی اسمتو تو گینس ثبت میکنن!:n08:نقل قول:
نقل قول:
درود
امیدوارم؛ به امید آن روز!:n16:
پایدار باشی:n11:
سلام
امیدوارم روز خوبی پیش رو داشته باشید.:n16:
در ادامه دانلودهای شبانه رایگان؛ دیشب در کل حدود 4 گیگ سیصد و پنجاه دانلود کردم!:n18:
در این ماه تا امروز که 9 بهمنماه است، حدود 27 گیگ دانلود شبانه داشتهام!:n26:
فعلاً که درود بر این شاتل مهربان!:15:
البته هنوز نتوانستهام از مزر 6 گیگ گذر کنم!:n25:
خدا رو چه دیدی، شاید هم به زودی اسممون رو تو کتاب گینس ثبت کنند!:n19:
موفق باشید.:n11:
دوست عزیز من دو سه صفحه قبل نقل قول کردم بهت جواب دادما! :n02: گفتم که،واسه منم افتضاحه! تو شب که مطلقا از وی پی ان نمیشه استفاده کرد! تور که دیگه کلا وصل نمیشه! سوکس هم که سرعتش صفره! فقط فری گیته که تو روز خوبه ولی شب نخیر! من الان چند وقته این مشکلو دارم! هفته پیش خوب بود اما باز شروع شد! مشکل از مخابراته که دارن اینترانت رو اجرا میکنن! الان من واسه رفتن به سایتهای خارجی بشدت مشکل دارم! گوگل و یاهو بینگو غیره افتضاجه برام! مخصوصا شبا! در حالیکه با gprs ایرانسل سرعتم بیشتر تو گوگل و یاهو !:n08:نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوست من؛ به هیچوجه مشکلی نیست و به راحتی قابل حل است!:n06:
پیغام خصوصی خودت رو ببین!:n13:
اینجا شیراز جیمیل باز نمیشه
کسی دیگه هست مشکل داشته باشه؟
گوگل هم به زور باز میشهنقل قول: