عجب! شما اینطور تقسیم بندی میکنید چقدر جالبه چون من فکر میکردم استفاده از اینترنت چیزی فراتر از این باشه یعنی ترکیبی از این دو دسته یا کاربردهای دیگه وجود نداره استاد!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نوعی بخوام یه موقع یک فیلم رو دانلود کنم یک موقع یک ویدیو رو با کیفیت بالا آنلاین ببینم یا تو گوگل با https سرچ کنم و ....(این آخری اصلا یه دسته جدا میخواد به نام دسته براندازان :n08:) تو کدوم دسته قرار میگیرم؟!اگه بخوام پول برای دور زدن فیلترینگ ندم به همونایی که فیلترینگ رو ایجاد کردن تو کدوم دسته هستم!؟:n18:
گروه اول و دوم و سوم و الی آخر باید برن یقه متولی و مسئول این نابسامانی ها و دزدی ها و کم فروشی ها رو بگیرن نه اینکه کاربر مدیریت کنه آقایون جیبشون رو پر کنن! انقدر سریع خودتون رو لو ندید برادر :n09: دارن اینترانت رو به اسم اینترنت با قیمت کذایی و کیفیت فاجعه میفروشن کاربر بره مدیریت کنه حجمش رو سرویس حجمی بگیره ... شما برو 4 گیگ رو در ماه مدیریت کن بعدش هم لابد مردم با 40 تومن یارانه در ماه تورم 40% رو مدیریت کنن و شما هم مدیریت جهانی کنی بله؟!:n08:
به کسی ربطی نداره که کی کجا نشسته چه مقدار چه استفاده ای از اینترنت میکنه منتها اینجا یک استبداد شکل گرفته که میخواد تو کوچکترین مسائل مردم هم دخالت کنه و انقدر دریده شده که امروز بین این همه کشور در دنیا مملکت استقلال آزادی ما باید از نظر آزادی رسانه و آزادی در اینترنت (+ سرعت) در قعر باشه!!
ببخشید مردم کافی بود انقدر مدیریت کردن!!یکمم حاکمیت مدیریت کنه!دزدها و آقازاده ها و رانتخوار ها و هر فرد مسئول فاسدی رو بکنه بندازه دور!
میترسم اگه این اتفاق بیفته دیگه چیزی نمونه ... 8 سال کشور رو به نابودی کشوندن امروز لازم شده همون قرار داد همون توافقات قبلی با شدت بیشتر با تحقیر و در جایگاه ضعف بپذیریم!!(البته به صورت محرمانه خیلی محرمانه کسی نفهمه حسن :n09:)عجب دستاوردی شد این انرژی هسته ای حق مسلم ماست دلار 800 تومن و تورم زیر 15% چی شد!(البته به روند نرخ ارز و تورم که توجه کنیم بعد از انقلاب همین بوده گاهی شیبش تند گاهی کند بهبود نداشتیم!)این وسط فقط دار و دسته خودی ها و نورچشمی ها بردند از دلالی و ارزبازی!
ولی خب تا شما نوعی هستید و این ملت شریفه(!) متاسفانه همینه شما (تفکر شما) باید برای مردم تصمیم بگیره چی بخورن چی بپوشن چی بخونن چه سایتی برن چقدر از اینترنت استفاده کنن به چی فکر کنن هرچیز غیر از این باشه عمرش تلف میشه و دردی دوا نمیشه(ممکنه برای بعضی ها دردی هم ایجاد بشه!) اگه سازمانی به تعهداتش عمل نمیکنه اگه فساد و تخلف در دولت و ... هست مردم مدیریت کنن احیانا کسی پاسخگویی نخواد از اون نهاد و سازمان ها به مصلحت نیست!!:n08:البته درست هم میفرمایند واژه هایی مثل اینترنت فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک و و و همگی کشک هستند و هیچ تاثیری در اقتصاد کلان اشتغال و بهبود سطح زندگی نداره اینها همش کار شیطان است!
دوستان عزیزان تورم 40% شده؟(نرخ رسمی!)نقدینگی زیاده نرخ بیکاری بالاست شما مدیریت کنید مرغ میخواهید چه کنید اشکنه بخورید :n19: اینترنت میخواهید چی کار کنید برید مسجد محله بروز ترین اخبار دنیا مسائل علمی و آموزشی و تفریحی رو در اختیارتون میذارن!ماهواره ها رو با تانک از روش رد میشیم صدا و سیما مگه چشه؟!
بگذریم اینم وضعیت فعلی(همیشگی!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این صحبتها کلی بود ممکنه تو همین شرایط یک ISP وضعیت بهتر یکی بدتر یا حتی ISP مشابه یه منطقه خوب یه منطقه بد باشه
فرض محال با خرید مجدد پهنای باند این مشکلات مخابرات هم حل بشه ولی گزارش های کلی اینترنت ایران رو در قعر رده بندی قرار میده چه سرعت و سایر شاخص های کیفیت چه قیمت و چه آزادی!اینم فقط محدود به اینترنت نمیشه آره قربونش ...:n06:حالا عید خوبی هم هست ما همینطوری اتوماتیک از خوشحالی داریم غش میکنیم شما دیگه انقدر خودتو اذیت نکن راه حل هم اینه دوست داری بمون مخابرات هر روز هم تست سرعت عالی بذار دوست نداری برو سرویس حجمی بگیر ولی هیچ وقت توپ رو تو زمین مردم ننداز!درسته در به وجود اومدن این نابسامانی های کلی در کشور مردم هم بسیار بسیار مقصر هستند (!) ولی مسئولیت بر گردن متولی و نهادها هست نه مردم و کاربر نهایی!!
:n16: